Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Jaunie spēka vīri viesosies Gulbenē

Andrejs Siliņš

Arī spēka vīriem amatieru ieskaitē atpūtas nav. Otro nedēļas nogali viņi dodas noskaidrot spēcīgākos. Līdz sezonas noslēgumam gan atlicis jau pavisam maz. Gulbenes posms 26. jūlijā būs priekšpēdējais šīs vasaras maratonā.

Kaut gan izskatās, ka atlēti tikai tagad ir tā kārtīgi iegājuši sacensību ritmā, tikai tagad sāk izpausties sacensību gars. Atgādinām ka daudziem no viņiem šī ir pirmā šāda veida vasara un tāpēc pastāv jautājums par sportiskās formas noturēšanu vajadzīgajā līmenī.

Gulbenes skatītājiem noteikti var apsolīt bezkompromisa cīņu par pirmo vietu starp Daini Zāģeri un Aivaru Šmauksteli. Noteikti arī citi centīsies neatpalikt. Tas nekas, ka svari mazāki. Cīņas spars un emocijas no tā mazumā neiet.

Gulbenē atlētiem būs jāizpilda seši vingrinājumi:
- Fermera pastaiga
- Pulkstenis
- Vikingprese
- Smaguma vilkšana no zemes
- Riepas velšana
- Stafete (pīles gājiens un mucu nešana)

Sacensības norisināsies Gulbenes pilsētas stadionā. To sākums plkst. 13.00. Sīkāk ar sacensību rezultātiem pēc iepriekšējiem posmiem var iepazīties mājas lapā sacensibas.lv

Spēka vīru sacensības amatieru ieskaitē atbalsta Aizsardzības Ministrija un Tēvijas Sargs, Nexcare, Magnum, Adam Auto un Aldaris. Informatīvie partneri eSports.lv, Star Fm.

Informāciju sagatavoja
Sporta attīstības centrs
Sadarbībā ar
Latvijas Spēka Atlētu Federācija