Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Svētdien Rīgā pirmais IFBB Starptautiskais turnīrs "Baltic Fit Model 2016"

Andrejs Siliņš

Svētdien Rīgā pirmais IFBB Starptautiskais turnīrs "Baltic Fit Model 2016"
Foto: LBFBF

Jau šo svētdien, Rīgas centrā, elegantajā Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) norisināsies pavasara krāšņākais skaistuma un sporta pasākums, ikgadējais IFBB Atklātais Latvijas čempionāts bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā, klasiskajā bodibildingā, bikini fitnesā un men's physique kategorijās, IFBB Latvija projekta „Fit Model Latvija” fināls un Starptautiskais turnīrs „Baltic Fit Model 2016”.

Sacensībās piedalīsies vairāk kā 180 sportistu no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Anglijas, to skaitā arī 2015.gada Eiropas un Pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un finālisti. Sacensībās tiks noskaidrota labākā turnīra sportiste fitnesa, bodifitnesa un bikini fitnesa sieviešu kategorijās, bērnu fitnesa kategorijās, kā arī labākie vīriešu disciplīnu sportisti bodibildinga, klasiskā bodibildinga un mens physique kategorijās.

Čempionāta dalībvalstu sportisti, demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu, jo pēc divām nedēļām notiks pavasara lielākais starts - IFBB Eiropas čempionāts fitnesā.

Pasākuma ietvaros notiks IFBB Latvija fitnesa projekta “Fit Model 2016” fināls, kur redzēsim 22 skaistas, drosmīgas un mērķtiecīgas sievietes, kuras š.g. 14.februārī pievienojās desmit nedēļu ilgai treniņu, diētas un fitnesa sacensību sagatavošanas programmai Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas un projekta galvenā atbalstītāja, sporta klubu tīkla MyFitness treneru vadībā, lai finālā izietu uz lielās skatuves nominācijā „Fit Model”. Notika nopietni individuālie un grupu treniņi „MyFitness” sporta klubos, skatuves defilē treniņi, uztura un vizāžas semināri, fotosesijas Change veļas zīmolā un Glam Collection vakarkleitās.

Pasākuma ietvaros notiks pirmais IFBB Starptautiskais turnīrs „Baltic Fit Model 2016”, kur trijās kategorijās savā starpā godalgas sadalīs 27 sportistes no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas!

Uz pasākumu 24.aprīlī tiek laipni gaidīti visi sporta un estētiski skaisti attīstīta ķermeņa cienītāji, veselīga dzīves veida piekritēji, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Latvijas un Baltijas valstu atlētus un jaunās IFBB kategorijas Fit Model pārstāves!

Sacensību sākums: plkst.13:00. Biļetes varēs iegādāties no plkst.11:00 pasākuma vietā, Studio69.

Informāciju sagatavoja
Kristīne Vederņikova
LBFBF prezidente