Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Armijas dižvīra trešais posms Rīgā

Jānis Celmiņš

Sestdien 22. augustā savas spēkavīru sacensības "Magnum armijas dižvīrs" turpinās ar armiju saistītie vīri.

Rīgas svētku ietvaros savus spēkus Rīga publikai rādīs jaunsardzes, zemessargu, jūras spēku, sauszemes karaspēka un militārās policijas pārstāvji.

Magnum Armijas dižvīra sacensības notiks 11.Novembra krastmalā sakot no 11.00.

Cīņā par dižvīra titulu sportistiem jāveic 90 kg fermera skrējiens, mīnmetēja lādiņa turēšana, riepas velšana un lādiņu kastu nešana augšup pa kāpnēm, baļķa celšana, vairoga nešana un 8 t militārā auto vilkšana.

„Spēcīgākie dižvīra nosaukuma pretendenti var pilnvērtīgi cīnīties ar amatieru spēkavīriem, ko pierādīja Edmunds Ārgalis, Ventspilī uzvarot amatieru posmā. Katrā posmā ir bijusi intriga un uzvaras nevienam nav nākušas bez sviedriem un stresa” intrigu pirms sacensībām sola Latvijas Spēku Atlētu Federācijas valdes priekšsēdētājs Māris Liepiņš.

Sacensību posms Rīgā ir noslēdzošais šosezon un pēc tā uzzināsim, kurš 2009.gadā ir Armijas dižvīrs. Galveno balvu nodrošina Magnum.

Kopvērtējums pēc diviem posmiem:

1. Kristaps Špels 18 p.
2. Gatis Stiba 16 p.
3. Sandis Vītols 13 p.
4. Mārtiņš Stončus 11 p.
5. Edmunds Ārgalis 8 p.
6. Dainars Djablovs 8 p.
7. Jānis Pļūmīts 8 p.
8. Elgars Pontāgs 4 p.
9. Armands Mežaraups 3 p.
10. Lauris Uztups 1 p.
11. Mārtiņš Kazakēvičs 1 p.

Informāciju sagatavoja
Sporta attīstības centrs
sadarbībā ar
Latvijas spēka atlētu federāciju

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja