Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Kazeļņiks startēs Bulgārijā

Andrejs Siliņš

Kazeļņiks startēs Bulgārijā
Agris Kazeļņiks

Latvijas viens no labākajiem spēka vīriem Agris Kazeļņiks atkal ir uzaicināts startēt Spēka vīru Pasaules Čempionu līgas sacensībās. Šīs nedēļas izskaņā Bulgārijā notiks jau ceturtais šo sacensību posms.

Šoreiz organizatori sacensību kalendārā ir iekļāvuši mašīnas vilkšanu, kāša vingrinājumu, baļķa celšanu uz maksimālo reižu skaitu, atlanta akmeņu celšanu stafeti un fermera pastaigas vingrinājumu ("čemodānu" svars 150kg).

Ņemot vērā iepriekšējo posmu rezultātus, Agris pagaidām kopvērtējumā turas pirmo sešu atlētu vidū. Tālākajam vietu sadalījumam liela nozīme būs Agra uzrādītajiem rezultātiem Sofijā. Vingrinājumi it kā ir parocīgi mūsu atlētam. Kāsī Agris ir viens no labākajiem šajā vingrinājumā.

Arī akmeņus pēdējās Latvijas sacensībās viņš pacēla ļoti īsā laikā. "Labi, ka nav atkal kaut kāds nestandarta vingrinājums, kā tas bija Amsterdamā," īsumā vingrinājumus komentē Agris Kazeļņiks. Pašas sacensības norisināsies 22.jūnijā. Sīkāk par sacensībām un Agra Kazeļņika sasniegtajiem rezultātiem būs iespēja uzzināt sacensibas.lv

Informāciju agatavoja
SPORTA ATTĪSTĪBAS CENTRS
Sadarbībā ar
LATVIJAS SPĒKA ATLĒTU FEDERĀCIJU

     [+] [-]

, 2008-06-24 00:44, pirms 16 gadiem
Vai "kāsis" ir tas pats kas "nēši"???