Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Latvijas un Norvēģijas svarcēlājiem treniņnometne Ventspilī

Jānis Pārums

Latvijas un Norvēģijas svarcēlājiem treniņnometne Ventspilī
Viktors Ščerbatihs
Foto: AFP/Scanpix

Olimpiskajā centrā "Ventspils" visas nedēļas garumā līdz pat 21.februārim uz kopēju mācību treniņu nometni ieradušies Latvijas un Norvēģijas svarcelšanas izlašu sportisti.

Šī nometne ir kā sastāvdaļa sportistu sagatavošanas programmai plimpiskajām spēlēm, kas 2012.gadā norisināsies Londonā. Jau šī gada septembra beigās Turcijā, Antālijā, notiks pirmās atlases sacensības olimpiskajām spēlēm, bet nākamajā gadā šādas sacensības plānotas Parīzē, Francijā.

Gan Latvijas, gan Norvēģijas svarcelšanas izlases nākamo kopīgo mācību treniņnometni plāno š.g. maijā. Arī tā norisināsies Ventspilī, jo abu izlašu treneri un sportisti ir ļoti apmierināti ar Olimpiskā centra "Ventspils" piedāvātajiem pakalpojumiem, lai pilnvērtīgi sagatavotos gaidāmajām atlases sacensībām.

Ventspilī vienviet sportistiem pieejami gan peldbaseina un fizioterapijas pakalpojumi, gan viesnīcas, svarcelšanas zāles un vieglatlētikas manēžas pakalpojumi.

Norvēģijas izlases sastāvā Ventspilī trenējas seši sportisti un viena sportiste, bet Latvijas izlases sastāvā trenējas astoņi sportisti, tostarp Viktors Ščerbatihs, kā arī mūsu jaunās cerības Viktors Kovtuns, Atrūrs Plēsnieks, Ulvis Bērzons.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils"

     [+] [-]

, 2010-02-19 15:25, pirms 14 gadiem
Interesanti,kas strādā ar mūsu izlasi,Andruškēviču tak federācija diskvalificēja?

     [+] [-]

, 2010-02-19 15:26, pirms 14 gadiem
Kovtuns ir nevis Viktors bet Vitalijs

     [+] [-]

, 2010-02-19 15:27, pirms 14 gadiem
Tas pats Andruskevics arii straadaa jo Latvijaa izveidoja otru svarcelsanas federaaciju un taa kas diskvalificeeja tagad vispaar iebrauc dzilaas auzaas jo zem vinas vairs nestartees sportisti perspektiivie un nauda ar neneeks iekaa...