Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Šipilo arī šogad pārstāvēs Latviju pasaules ielu vingrošanas čempionātā

Andrejs Siliņš

Aizvadītajā sestdienā Sporta kompleksā „Grīziņkalns” notika Latvijas čempionāts ielu vingrošanā, kurā noskaidroti spēcīgākie šī ielu sporta pārstāvji. Pasaules Ielu vingrotāju čempionātā Latviju atkārtoti pārstāvēs pasaules čempions Artjoms Šipilo. Līdzās viņam 4. augustā startēs vēl divi spēcīgākie un pieredzējušākie rīdzinieki - Aleksandrs Ivaško un Andrejs Tamans.

„Otrais Latvijas Čempionāts Ielu vingrošanā aizvadīts ar lielu atdevi un var redzēt, ka dalībnieki ir ļoti gatavojušies un savus sportiskos rezultātus uzlabojuši treniņos visa gada garumā,” vērtē Māris Šlēziņš, Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības vadītājs. „Šogad sacensībās bija vērojama apbrīnojama atdeve. Par sevi jau pieredzējušajiem ielu vingrotājiem īpaši lika manīt jaunākie dalībnieki, kuru rezultāti pārspēja līdz šim meistarklasēs labāko un izcilāko vingrotāju sasniegumus. Esam priecīgi, ka, pateicoties OKartes atbalstam, veidojas jauna, pozitīva konkurence un, piepildot savu brīvo laiku, attīstīties aizvien tālāk.”

Žūrijā tika izvēlēti jau pieredzējuši ielu vingrotāji, bija arī viesi no Igaunijas, kuriem tika uzticēts šis pienākums - vērtēt jauno puišu sniegumu. Rīgā uz sacensībām pulcējās dalībnieki no Ventspils, Talsiem, Valmieras, Madonas, Ogres, Jēkabpils, Smiltenes, bet visplašāk pārstāvēta bija Rīga.

Neraugoties uz sacensību garu, Latvijas Čempionāts Ielu vingrošanā tika aizvadīts draudzīgi. „Šī bija brīnišķīga diena, kad vienkopus satikās ielu vingrotāji un viņu atbalstītāji, lai noskaidrotu pašus labākos, dalītos pozitīvajā enerģijā un kvalitatīvi pavadītu laiku. Visi uzvarētāji ir apsveicami, jo viņu uzstādītie rezultāti ir patiesi ievērojami. Nešaubos gan, ka, turpinot treniņus, jau nākamgad, šie rezultāti atkal tiks pārspēti, ja ne pašu čempionu spēkiem, tad jauno ielu vingrotāju sniegumā”, ir gandarīts galvenais tiesnesis Gints Valdmanis.

Sacensību dienā sportiskā veidā tika izspēlēti arī 120 skatītāju ielūgumi uz Pasaules čempionātu ielu vingrošanā divām personām. Neatkarīgi no komandas rezultāta, tika noskaidrots arī "OKartes frīstaila FAVORĪTS" – Jurijs Krivanosovs balvā saņemot Ipod Shuffle MP3 pleijeri.

Sacensību rezultāti un plašāka informācija: IeluVingrošana

  +1 [+] [-]

, 2012-07-16 20:24, pirms 12 gadiem
Varētu arī kādu sportista bildi ielikt.