Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Amoliņam uzvara Turcijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Amoliņam uzvara Turcijā
Jānis Amoliņš
Foto: Žanna Čingule

Turcijas galvaspilsētā Stambulā Latvijas daudzkārtējais armrestlinga čempions vidējā
svarā Jānis Amoliņš uzvarējis divas cīņas pasaules profesionālās armrestlinga līgas
ietvaros.

Pirmajā cīņā ar kreiso roku Jānis Amoliņs pārliecinoši uzvarēja Turcijas čempionu Immanuelu Oziureku ar rezultātu 4:1. Jānis šaja duelī bija acīmredzami pārāks un vienīgo uzvaru turku sportists ieguva, kad kopējais cīņas liktenis jau bija noskaidrots.

Otro cīņu Amoliņš aivadīja ar šī brīža pasaules reitinga astoto nummuru Haidaru Gildiru. Cīņā ar labajām rokām latviešu sportists uzvarēja ar 4:0, pamatoti apliecinot savu ceturto vietu pasaules reitingā savā svara kategorijā. (No pēdējās cīņas turku sportists atteicās.)

Nākamais un šīs sezonas nopietnākais starts Latvijas labākajiem armrestlinga sportistiem būs pasaules čempionāts, kas no 6. līdz 13. septembrim norisināsies Itālijā. Uz Itāliju Latvijas komanda dosies labā sastāvā, ieskaitot pēdejo gadu pasaules čempionātu medaļniekus Normundu Tomsonu, Žannu Cinguli un Jāni Amoliņu.

     [+] [-]

, 2009-08-10 22:24, pirms 15 gadiem
AMOLIŅŠ MAŠĪNA - TURKS KĀ PRET SIENU