Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Lubānas Novada čempionātam svara stieņa spiešanā guļus

Latvijas pauerliftinga federācija aicina tevi 2016. gada 26. martā, ierasties Lubānas vidusskolas sporta zālē. Lubānā, Krasta ielā 6. Ņemot dalību, Lubānas novada čempionātā spiešanā guļus bez ekipējuma, kas būs jau 5. Latvijas kausa posms 2016. gada ieskaitē.

Latvijas pauerliftinga federācija sadarbībā ar Madonas S.C.K. sporta klubu un Lubānas novada pašvaldību aicina uz 2016. gada 5. Latvijas Kausa posmu, kas vienlaikus ir Vidzemes reģiona 4. kausa posms. Sacensību dalībniekiem tiks dota iespēja pārbaudīt spēkus klasiskajā svara stieņa spiešanā guļus, Lubānas novada čempionāta ietvaros. Lubāna, spēcīgākos svara stieņa spiedējus, pulcēs jau ceturto reizi. Pasākumi Lubānā parasti pulcē sportistu skaitu, kas tuvojas simta robežai. Šī iemesla dēļ, Lubānā notiek cīņa par visaugstākajiem rezultātiem, konkurentu cīņas spara dēļ. Sacensību laikā, kā ierasts norisināsies klubu cīņas, kas šogad ir viena no aizraujošākajām sacensību daļām, kur cīņa notiek līdz pēdējiem punktiem.

Jaunieši un juniori sacentīsies deviņās svara kategorijās. Vīri jeb open grupa, kā arī veterāni 40+ startēs astoņās svara kategorijās. Lubānā, sievietēm, tiks dota iespēja pārbaudīt spēkus septiņās svara kategorijās. Katrā svara kategorijā tiks apbalvoti trīs spēcīgākie atlēti ar diplomiem un medaļām. Absolūti labākie sportisti pēc Vilksa koeficienta tiks apbalvoti ar kausiem un balvām. Vilksa koeficients aprēķina sportista personīgā svara attiecību pret paceltajiem kilogramiem. Tas sniedz rezultātu punktos un ļauj salīdzināt dažāda dzimuma un svara kategoriju sportistu sniegumu. Dalībniekiem, kuriem punktu skaits lielāks, novērtējums ar augstāku rezultātu.

LPF aicina, pieteikt savu dalību sporta pasākumam līdz 23. martam interneta vietnē piedalies.sp.lv Sacensību dienā sportistiem lūgums, ierasties uz svēršanu pulksten 9.15 – 10.30. Bet vērot un atbalstīt spēcīgākos par uzvarām, aicinām tevi ierasties pulksten 11.15 uz sacensību atklāšanu. Sacensībās var piedalīties ikviens interesenta ar jeb kādu iepriekšējo pauerliftinga pieredzi. Skatītājiem pasākumā ieeja bezmaksas.

Sacensības organizē Latvijas Pauerliftinga federācija sadarbībā ar biedrību „Spēka Pasaule”. Sacensības atbalsta Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija, Lubānas novada dome, veikals sp.lv.

     [+] [-]

, 2016-03-09 01:38, pirms 9 gadiem
Protams, atvainojos par izteikto piezīmi, bet interpunkcija un raksta stils vienkārši katastrofālā līmenī!