Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Latvijai Eiropas junioru bronza

Par Eiropas junioru čempionāta bronzas medaļnieku šodien Sarajevā kļuva Latvijas džudists Artūrs Kurbanovs, kurš svara kategorijā līdz 73 kilogramiem zaudēja tikai vienā no septiņām cīņām.

Savā apakšgrupā Kurbanovs pārvarēja pirmo kārtu, kurā pārspēja austrieti Valneru, taču tad piekāpās vienam no galvenajiem favorītiem itālietim Karollo, tādājādi zaudējot cerību pacīnīties par zeltu. Toties apakšējā zarā Latvijas pārstāvis cīnījās godam, gūstot četras uzvaras pēc kārtas - rindā cits aiz cita krita rumānis Dumitru, izraēlietis Tubiss, ukrainis Miroņenko un azerbaidžānis Kuduzada. Tas deva iespēju pacīnīties par bronzas medaļu ar gruzīnu Lavenu Ruadzi, un Latvijas pārstāvis to garām nepalaida. Par čempionu kļuva krievs Alans Betanovs, kurš finālā nolauza Karollo.

Svara kategorijā līdz 90 kg pirmo cīņu jau uzvarējis Artūrs Ņikiforenko, un Latvijas pārstāvji izies uz tatami arī svara kategorijās līdz 81 kg un virs 90 kg. Eiropas junioru čempionāts Bosnijas un Herogovinas galvaspilsētā noslēgsies rīt.

Saistītie raksti:
Latvijas jaunie džudisti sāk bez īpašiem...

Izmantotie resursi:
eujudo.com

     [+] [-]

, 2008-07-05 21:19, pirms 16 gadiem
turpinām tradīcijas!