Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Meksikā nolaupīts izlases futbolists

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Meksikā nolaupīts izlases futbolists
Alans Pulido
Foto: AP/Scanpix

Meksikā nolaupīts valstsvienības uzbrucējs Alans Pulido, kura meklēšanā iesaistīti lieli spēki. Viņš piedalījās 2014. gada Pasaules kausā un ikdienā pārstāv Grieķijas klubu "Olympiacos".

"Mūsu rīcībā ir informācija, ka, atgriežoties mājās pēc ballītes, viņu pa ceļam nolaupījušas bruņotas personas un ka viņa atrašanās vieta pašlaik nav zināma," Meksikas izlases uzbrucēja Alana Pulido nolaupīšanu komentēja vietējās varas autoritātes. Mediji ziņo, ka pilsētā redzami karavīri un lielāki policijas spēki nekā ierasts, tāpat gaisā redzami helikopteri.

Reģionā, kurā Pulido tika nolaupīts, notiek narkotiku karteļu sadursmes. Tāpat tiek atzīmēts, ka 2014. gadā, kad uzbrucējs nolēma pārcelties uz Eiropu, klubs uzskatījis, ka viņš nelikumīgi lauzis līgumu. Tieši tādēļ Pulido netika iekļauts Meksikas izlases sastāvā "Copa America" turnīram. Tiesa, sociālajos tīklos klubs paudis atbalstu spēlētāja ģimenei.

Uzbrucējs 2014. gadā piedalījās Pasaules kausa izcīņā, taču laukumā nedevās. Pērn viņš pievienojās Grieķijas klubam "Olympiacos", kura rindās astoņās spēlēs izcēlies ar pieciem gūtajiem vārtiem. Meksikas valstsvienībā Pulido kontā seši mači un četri rezultatīvi trāpījumi.

Izmantotie resursi:
Associated Press