Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Lionela Mesi tēvs apsūdzēts naudas atmazgāšanā

Rolands Eliņš

Lionela Mesi tēvs apsūdzēts naudas atmazgāšanā
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas dienas laikraksts „El Mundo” ziņo, ka „Barcelona” zvaigznes Lionela Mesi tēvs Horhe apsūdzēts naudas atmazgāšanā. Horhe Mesi šādi esot izlīdzējis Kolumbijas narkotiku karteļiem.

Vairāki „Barcelona” spēlētāji tikuši nopratināti saistībā ar Spānijas tiesībsargājošo instanču atklāto shēmu, ar kuras palīdzību esot tikusi atmazgāta nelikumīgi iegūta nauda. Spāņu laikraksts „El Mundo” ziņo, ka policija paviesojusies gan pie Lionela Mesi, gan viņa komandas biedriem Dani Alveša, Pintu un Havjera Maskerano, lai noskaidrotu viņu saistību ar notikušo.

Horhe Mesi ir labdarības organizācijas „Amigos de Messi” („Mesi draugi”) pārstāvis, un viņš tiek apsūdzēts, ka izmantojis šo organizāciju, lai legalizētu kolumbiešu narkotiku karteļa finanšu līdzekļus. Tas esot ticis darīts ar labdarības koncertu un paraugspēļu rīkošanas palīdzību, un šajās paraugspēlēs, protams, labprāt piedalījušies arī Mesi draugi un komandas biedri, proti, nopratinātie „Barcelona” spēlētāji.

Izmeklēšana šajā lietā noritējusi jau ilgu laiku, taču tikai šobrīd uzpeldējis Lionela Mesi vārds. Pats futbolists un viņa tēvs gan visas apsūdzības noliedz.

Šī nav pirmā reize, kad Mesi rodas nepatikšanas ar Spānijas varas iestādēm. Viņš ticis apsūdzēts par izvairīšanos no nodokļu nomaksas, un šī gada septembrī Mesi bija spiests samaksāt no sevis pieprasītos piecus miljonus eiro.

Lionels Mesi šobrīd ir viens no galvenajiem kandidātiem (vēl Krištianu Ronaldu un Franks Riberī) uz gada labākā futbolista godu, bet pēdējās „Barcelona” spēlēs nav piedalījies savainojuma dēļ.

Izmantotie resursi:
elmundo.es

  +2 [+] [-]

, 2013-12-16 23:05, pirms 11 gadiem
Ko Barca tik maz maksaa,ka jaatmazgaa nauda??

  -1 [+] [-]

, 2013-12-16 23:27, pirms 11 gadiem
sviests kaut kāds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-16 23:47, pirms 11 gadiem
lai pasezz un apdoma dzivi abi ar tevu.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-17 00:07, pirms 11 gadiem
W T F? es nesaprotu, ko var teikt pasham Lionelam Mesi, vina teevs ir vainiigs, un tad vins domaaja, ka maiziiti labaak nopelniis taa, katram savu uzskati, protams, tagad vins var priecaaties, jo Mesi pelna milziigu pikji un apmaksaat varees, bet nu teevs slikti izdarijaas.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-17 00:35, pirms 11 gadiem
laikam jāieliek šis teksts,lai visi saprastu,ka dēļ lētas sensācijas atkal kāda avīze uzmočīja rakstu pirms pārbaudīja faktus
Messi agents deny money laundering report -...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-17 00:50, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: laikam jāieliek šis teksts,lai visi saprastu,ka dēļ lētas sensācijas atkal kāda avīze uzmočīja rakstu pirms pārbaudīja faktus
http://au.sports.yahoo.com/football/news/article/-/20358450/spanish-police-probe-promoters-of-messi-games/
Nu ko tad tu gribēji, lai aģenti vai Martino saka, jā tā ir taisnība, visi vainīgi, protams, ka nē. Es nesaku, ka tās nav baumas, bet nu šādās lietās es neticu ne kaut kādiem dzeltenajiem el mundo, ne aģentiem, treneriem vai spēlētājiem. Kad būs oficiāls paziņojums no iesaistītajām varas iestādēm, kas strādā pie šīs lietas vai arī vismaz el mundo atsauks savu ziņu, tad arī ticēšu.

     [+] [-]

, 2013-12-17 00:56, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Nu ko tad tu gribēji, lai aģenti vai Martino saka, jā tā ir taisnība, visi vainīgi, protams, ka nē. Es nesaku, ka tās nav baumas, bet nu šādās lietās es neticu ne kaut kādiem dzeltenajiem el mundo, ne aģentiem, treneriem vai spēlētājiem. Kad būs oficiāls paziņojums no iesaistītajām varas iestādēm, kas strādā pie šīs lietas vai arī vismaz el mundo atsauks savu ziņu, tad arī ticēšu.
laikam izlasīji tikai pirmo rindkopu
Spain's police and the Interior Ministry said a Colombian promoter was suspected of laundering drug money through concerts and sporting events in Spain, South America and the United States.

But they said there was no evidence of wrongdoing by Messi, his family or other players who featured in charity football matches organised by the Colombian promoter at the centre of the affair.

Besides putting on concerts in Spain, the Colombian firm, which has not been identified, staged charity football matches in South America and the United States featuring Messi, who is a four-time World Footballer of the Year, and other stars, police said.

Investigators had no evidence so far that the "Messi and Friends" charity football games were linked to money laundering, the authorities said.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-12-17 01:04, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Es nekad neesmu sapratis,kaapec miljonariem jaalien visadas avanturas,ja jau taa naudas pietiek vairakam paaudzem?
Nu droši vien, ka naudas nekad nevar būt par daudz Jo vairāk naudas, jo lielāka apetīte.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-17 01:36, pirms 11 gadiem
būtu tikai godīgi, ja Messi balvu šogad nedabūtu!!!

     [+] [-]

, 2013-12-17 10:50, pirms 11 gadiem
Tas viss nav tik vienkārši. Vai TIK sirsnīgiem un labiem cilvēkiem vispār ir iespējams pateikt nē un nedabūt pāris kilogramus svina par piemiņu? Vai Eskobārs un draugi nespēlēja par prieku citam cilvēkam ar tādu pašu uzvārdu? Viņš varbūt vēl šodien būtu dzīvs, ja nebūtu kaitinājis šefu...

     [+] [-]

, 2013-12-17 11:44, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Es nekad neesmu sapratis,kaapec miljonariem jaalien visadas avanturas,ja jau taa naudas pietiek vairakam paaudzem?
Tāpēc ka jo vairāk naudas, jo lielāki nodokļi, un tad vajag vēl vairāk naudu lai nomaksātu !
Bet es domāju ka te varētu figurēt vienīgi karteļi kuri šantazē Messi tēvu lai rīikotu šos pasākumus, jo viņam ir sabiedrībā populārs vārds (kas nav karteļiem)

     [+] [-]

, 2013-12-17 12:41, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Gan jau ne bez Leo zinjas viss sitas pasakums notika !
KAAA TAD!
ja jau vins nemaksa nodoklus, tad skaidrs, ka naudas zel un kipa "nav"

  -1 [+] [-]

, 2013-12-17 13:13, pirms 11 gadiem
Ribery balvu pacels tas ir skaidrs ..!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-17 13:15, pirms 11 gadiem
siruan rakstīja: būtu tikai godīgi, ja Messi balvu šogad nedabūtu!!!
Būtu tikai godīgi, ja nevienu nenoraktu pirms tiesas.
P.S. Neesmu neviena fans, futbolu praktiski neskatos.

     [+] [-]

, 2013-12-17 21:29, pirms 11 gadiem
Un atkal kkaada figņa - šitā turpināsies Messi vispār pazudis no futbola, visi cenšas tik norakt viņu..kam viņiem narkotiku karteļi kolumbijā ja nauda pilna pakalja + dzīvo spānijā vai argentiinaa...nesaprotami!

     [+] [-]

, 2013-12-25 00:05, pirms 10 gadiem
laikam jau tā ir, kad sāc pelnīt vairāk vajag vēl vairāk... tā jau miljoni grozās, bet nē, kko nemaksāšu dabūšu vēl vairāk...