Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Serhio Ramoss ierodas Dalasā un apdāvina Dončiču

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Serhio Ramoss ierodas Dalasā un apdāvina Dončiču
Serhio Ramoss 2024. gada 14. jūnijā Dalasā. Foto: NBA

Spāņu futbolists Serhio Ramoss piektdien, 14. jūnijā, apmeklēja NBA finālsērijas ceturto spēli un pasniedza dāvanas Dalasas "Mavericks" līderim Lukam Dončičam.

Seviljā dzimušais aizsargs 16 sezonas (2005-2021) aizvadīja “Real Madrid” – klubā, kura basketbola sistēmā savulaik uzauga Dončičs. Ramoss karjeras gaitā četras reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-15 19:02, pirms 3 dienām
Serhio, pirms spēles tiekoties ar crybaby teica: “Pēc spēles es tev iemācīšos pareizi vārtīties pa zālīti, ups - parketu, lai tiesneši nešaubīgi notic, ka tev ļoti sāp un pretiniekam ir jādod sods.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2024-06-15 20:18, pirms 3 dienām
korgij Bracha, viens no 5x topīgākiem pasaules futbolistiem ir Kristīne! Spēlē kā dievs un, man nav pretīgi teikt, pa zālīti vārtās 10 iespaidīgāk par Serhio. Redzi, arī craybaby spēlē kā dievs, bet, ja pakustināsi smadzeni, gan jau sapratīsi, kāpēc tik daudziem viņš riebjas!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-16 23:07, aizvakar
3P ar glanci rakstīja: Serhio, pirms spēles tiekoties ar crybaby teica: “Pēc spēles es tev iemācīšos pareizi vārtīties pa zālīti, ups - parketu, lai tiesneši nešaubīgi notic, ka tev ļoti sāp un pretiniekam ir jādod sods.
Pēc tā cik tu bieži komentē par Dončiku, man ir sajūta ka tev vismaz katru otro nakti par viņu slapjie sapņi

  -1 [+] [-]

, 2024-06-17 08:06, vakar
varenais_eksperts rakstīja: Pēc tā cik tu bieži komentē par Dončiku, man ir sajūta ka tev vismaz katru otro nakti par viņu slapjie sapņi
Redzu, ka nedēļas nogalē praidā piedzīvotās emocijas, tev neļauj objektīvi uztvert apkārtējo realitāti. Nekas, iespējams, ka tas pāries.
Kāpēc tu domā, ka es te komentēju par kaut kādu Doņčičku? Raksts ir par Serhio Ramosu! tavs Lūka, salīdzinot iespēto, pagaidām spānim var tikai pienest ūdeni.

     [+] [-]

, 01:10, pirms 15 stundām
Tas ir dēls vai meita tā arī netieku gudrs,laikam vēlāk pats izlems kas grib būt..

     [+] [-]

, 11:40, pirms 4 stundām
diez sipola gredzenus ari uzdavinaja?