Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Covid-19 izolācijas laikā Dāvis Bertāns spēlēja video spēles 10-12 stundas dienā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Covid-19 izolācijas laikā Dāvis Bertāns spēlēja video spēles 10-12 stundas dienā
Dāvis Bertāns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns informē, ka Covid-19 dēļ 11 dienas pavadīja viesnīcā un intensīvi spēlēja video spēles.

Atgādinām, ka janvāra pirmajā pusē ASV galvaspilsētas komandā tika konstatēts Covid-19 uzliesmojums, līdz ar to tika pārceltas vairākas spēles.

Kad tika paziņots par Covid-19 pozitīvo testu, "Wizards" latviešu uzbrucējs sakravāja mantas, tostarp paņēma "Xbox" spēļu konsoli un portatīvo datoru, un devās uz "Residence Inn" viesnīcu izolēties. "Domāju, ka [izolācijas laikā] spēlēju video spēles 10-12 stundas dienā," atzīst arī šajā jomā augstu meistarību sasniegušais Dāvis Bertāns, kurš minētajā viesnīcā pavadīja 11 dienas. "Esmu drošs, ka varētu kvalificēties kādam "FIFA" [video spēļu] pasaules čempionātam."

Simptomi bija viegli, zaudēja ožu. "Man nav ne jausmas, cik slikti varēja smaržot mans viesnīcas numurs," saka Vašingtonas kluba spēlētājs. "Būs ko pastāstīt saviem bērniem par Covid."

Pēc izveseļošanās Bertāns pirmo spēli aizvadīja janvāra izskaņā pret Atlantas "Hawks", kad 25:04 minūtēs latvietis netrāpīja visus septiņus metienus no spēles un finišēja ar vienu punktu. "Noteikti varu pateikt, ka gandrīz divas nedēļas neko nebiju darījis," atklāj mūsu basketbolists. "Lielākā cīņa bija par spēles izjūtas atgūšanu."

Izmantotie resursi:
nytimes.com

  +2 [+] [-]

, 2021-02-15 10:55, pirms 3 gadiem
Nav jau nekas slikts, tikai ja starpsezonā arī daudz spēlēji xbox tad to varam redzēt.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-15 12:44, pirms 3 gadiem
Tie ķieģeļi arī varētu būt Covid sekas.

  +4 [+] [-]

, 2021-02-15 13:02, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Tie ķieģeļi arī varētu būt Covid sekas.
Jā, Uga Dumpis reiz teica, ka Covid viena no tālejošām sekām ir neprecizitāte no trīspunktu līnijas, taisnība!

     [+] [-]

, 2021-02-15 18:07, pirms 3 gadiem
evil11 rakstīja: Jā, Uga Dumpis reiz teica, ka Covid viena no tālejošām sekām ir neprecizitāte no trīspunktu līnijas, taisnība!
yes, tāpat arī bils to pašu minēja - pēc gripas trīnīši nekrītot.

     [+] [-]

, 2021-02-16 08:59, pirms 3 gadiem
Pārforsēja ar videospēlēm, rezultāts redzams! Vai tiešām nav nekas jēdzīgāks kā laiku pavadīt pieaugušam vīrietim, ka stundām nosist videospēlēs?

     [+] [-]

, 2021-02-16 11:34, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: Pārforsēja ar videospēlēm, rezultāts redzams! Vai tiešām nav nekas jēdzīgāks kā laiku pavadīt pieaugušam vīrietim, ka stundām nosist videospēlēs?
Interesanti ko gan?Prom no ģimenes utt... labāk ņemt eskortnieces vai zāli kurīt plus ,kads agri vai vēlu tas naktu gaismā,simts punkti sieva nebūtu starā un vēl sūdi pec nba likumiem un kas tik vēl ne...kam to vajag?