Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Nokļūšana olimpiādē ir liela laime, bet centīsimies arī pārsteigt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dārziņš: "Nokļūšana olimpiādē ir liela laime, bet centīsimies arī pārsteigt"
Lauris Dārziņš ar kapteiņa uzšuvi (2013)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš (28) atzīst, ka pagaidām vēl koncentrējas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačiem, kas ir arī gatavošanās Soču olimpiskajām spēlēm, kur mūsu izlase centīsies sagādāt pārsteigumus. Pagaidām hokejists gan vēl nav tādā gatavībā, kādā vēlētos būt.

"Protams, ka es zinu, ka jau drīz būs olimpiāde, bet pagaidām koncentrējos KHL spēlēm," norāda latviešu hokejists. "Spēlējot "Dinamo", automātiski gatavojos olimpiskajam turnīram, jo līgas līmenis ir ļoti augsts. Lieliski, ka mūsu mazā valsts jau ceturto reizi pēc kārtas spēlēs olimpiādē. Nokļūšana tur ir liela laime, taču nebraucam uz Sočiem, lai tikai piedalītos, mēs centīsimies sagādāt pārsteigumus."

Šo sezonu Dārziņš iesāka Čeļabinskas "Traktor" rindās, tomēr savainojuma dēļ viņš ilgāku laiku nevarēja palīdzēt krievu komandai, tāpēc puses vienojās par sadarbības izbeigšanu. Tādējādi latviešu uzbrucējs palika bez darba un drīz vien atgriezās Rīgas klubā. "Vai es uztraucos, ka netikšu uz olimpiskajām spēlēm, kad biju palicis bez kluba? Nē, tobrīd par to es nedomāju, jo, kā saka, galvenais ir veselība, tāpēc koncentrējos uz savu veselību," atzīst uzbrucējs. "Šobrīd es varu teikt, ka vēl neesmu sasniedzis tādu funkcionālo sagatavotību, kādā vēlos būt."

Soču olimpiādē Latvija spēlēs vienā grupā ar zviedriem, čehiem un šveiciešiem. Pretinieku rindās būs daudz spēlētāju no pasaules spēcīgākās hokeja līgas. Olimpiskais hokeja turnīrs risināsies no 12. līdz 23. februārim.

Latvijas nacionālās izlases rindās Dārziņš ir aizvadījis 99 spēles un guvis 55 (36+19) punktus - visu laiku 20. rezultatīvāko spēlētāju par četriem punktiem apsteidz Juris Opuļskis.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +7 [+] [-]

, 2014-01-25 16:49, pirms 10 gadiem
Novēlu lai vārdi pārvēršas arī darbos

  +6 [+] [-]

, 2014-01-25 16:49, pirms 10 gadiem
Vai tad sportacentrs.com nevajadzētu kādu rubuli pārskaitīt rsport.ru par cītīgu mūsu spēlētāju intervēšanu?

  -2 [+] [-]

, 2014-01-25 16:54, pirms 10 gadiem
Cipulis, Sprukts, tagad Dārziņš saprot ka mums nokļūšana OS jau vien ir liels sasniegums, ko apliecina intervijās. Vismaz vārdos patīkami dzirdēt ka ikviens cīnīsies cik var, bet domāju ka jebkurš izlases hokejists saprot ka mūsu iekļūšana astotniekā būs pārsteigums hokeja pasaulē, sensācija būtu četrinieks. Visreālākā vieta par ko jācīnās ir 10, bet protams ka gribas lai pirmajā spēlē būt vai nebūt intriga saglabājās pēc iespējas ilgāk, viss kas var gadīties

     [+] [-]

, 2014-01-25 17:14, pirms 10 gadiem
FUNS rakstīja: Cipulis, Sprukts, tagad Dārziņš saprot ka mums nokļūšana OS jau vien ir liels sasniegums, ko apliecina intervijās. Vismaz vārdos patīkami dzirdēt ka ikviens cīnīsies cik var, bet domāju ka jebkurš izlases hokejists saprot ka mūsu iekļūšana astotniekā būs pārsteigums hokeja pasaulē, sensācija būtu četrinieks. Visreālākā vieta par ko jācīnās ir 10, bet protams ka gribas lai pirmajā spēlē būt vai nebūt intriga saglabājās pēc iespējas ilgāk, viss kas var gadīties
Cīņa par 10 vietu būs neklātienes cīņa ar Austriju un Slovēniju, par to kuram būs mazākā zaudēto vārtu attiecība Tādā ziņā šoreiz ir labas izredzes nepalikt pēdējiem, jo nebūs tādu valstu kā Vācija, Dānija, Baltkrievija. Var arī pakāpties augstāk par 10 vietu, bet tad kādu jāuzvar.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-25 17:32, pirms 10 gadiem
negausis rakstīja: Cīņa par 10 vietu būs neklātienes cīņa ar Austriju un Slovēniju, par to kuram būs mazākā zaudēto vārtu attiecība Tādā ziņā šoreiz ir labas izredzes nepalikt pēdējiem, jo nebūs tādu valstu kā Vācija, Dānija, Baltkrievija. Var arī pakāpties augstāk par 10 vietu, bet tad kādu jāuzvar.
Būs augstāk par 10.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-01-25 19:56, pirms 10 gadiem
Gaidu ar nepacietību,lai izdodas augstāku mērķu sasniegšana!

  +8 [+] [-]

, 2014-01-25 20:12, pirms 10 gadiem
Esmu par to lai latviešu līdzjutējiem no priekiem tek asaras , aiziet LATVIJA !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-26 11:43, pirms 10 gadiem
galvenais uzvarēt kvalifikācijas spēlē un būsim astotniekā

     [+] [-]

, 2014-01-28 20:06, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: galvenais uzvarēt kvalifikācijas spēlē un būsim astotniekā
Astotniekā būsim, ja uzvarēsim 1/8 fināla spēli!!! Ar kvalifikāciju te nepietiks...