Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

"China Open" zināmi 2. kārtas dalībnieki

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

"China Open" zināmi 2. kārtas dalībnieki
Ronijs O'Salivans
Foto: Top147.com

Šodien ar astoņām spēlēm noslēgusies snūkera turnīra "China Open" 1. kārta un līdz ar to noskaidroti visi spēlētāji, kuri turpinās cīņu nākamajā kārtā.

Pārliecinošākās uzvaras šodien izcīnīja esošais pasaules čempions Džons Higinss, kā arī Marks Viljams, kuri savus pretiniekus pārspēja ar rezultātu 5:1.

Higinss, kurš šo sezonu par izdevušos nekādi nevar nosaukt, sacentās ar Roriju Makleodu. Skots zaudēja spēles 1. freimu, taču bija pārāks nākamajos piecos, atzīmējoties ar 62, 61, 90 un 58 punktu sērijām.

"Priecājos par uzvaru ar 5:1. Pret Roriju iepriekš man bijuši vairāki smagi mači. Kad zaudēju pirmajā freimā, domāju, ka būs grūti. Bet viņš netrāpīja dažas bumbas, savukārt es nospēlēju pietiekami labi, lai uzvarētu," pēc spēles teica Higinss.

2. kārtā Higinss sacentīsies ar Pīteru Ebdonu, kurš ar 5:3 pieveica Metjū Stīvensu.

Savukārt Viljamsam pretiniekos bija "wild-card" kārtu pārvarējušais ķīnietis Jins Longs. Pienācīgu konkurenci titulētajam sāncensim mājinieks nespēja izrādīt un bija spiests piekāpties.

Par Viljamsa nākamo pretinieku kļuva Ronijs O'Salivans, kurš sīvā cīņā apspēlēja Markusu Kempbelu – 5:4. Jāpiebilst, ka mača gaitā O'Salivans atradās iedzinēja lomā ar 0:3.

Nesekmīga atgriešanās Ķīnā izvērtās iepriekšējā lielā reitinga turnīra "World Open" [kas norisinājās Ķīnas salā Hainaņā] uzvarētājam Markam Alenam. Viņš 1. kārtā ar 2:5 bija spiests kapitulēt Rikija Voldena priekšā. Neveiksmīgs starts Pekinā arī reitinga 5. numuram Šonam Mērfijam, kurš ar identisku rezultātu zaudēja mājinieku "wild-card" ieguvējam Lu Ningam.

Vēl divos citos mačos pie uzvarām tika Stjuarts Bingems un Alisters Kārters.

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com

  +2 [+] [-]

, 2012-03-28 23:43, pirms 12 gadiem
Kas tad ar Roniju noticis ka pat uz Ķīnu aizbraucis?