Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Kārters pret Hamiltonu, Robertsons pret Sveilu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Kārters pret Hamiltonu, Robertsons pret Sveilu
Entonijs Hamiltons

Snūkera turnīrā "Welsh Open" noskaidroti visi pusfinālu dalībnieki. Šie četri veiksminieki ir Džo Sveils, Alisters Kārters, Entonijs Hamiltons un Nīls Robertsons.

Pirmajā ceturtdaļfināla cīņā Džo Sveils ar rezultātu 5:4 apspēlēja Stīvenu Magvairu, pat neskatoties uz spēles laikā iegūto rokas savainojumu (sastieptu muskuli). Par spīti sāpēm Sveils aizraujošā cīņā tomēr spēja pieveikt pretinieku un nodrošināt vietu pusfinālā. Pēc šī mača sekoja duelis starp Šonu Mērfiju un Alisteru Kārteru, un tajā daudz pārliecinošāk nospēlēja pēdējais, gūstot panākumu ar 5:2.

Spēle no aizsardzības raksturoja trešo ceturtdaļfinālu maču, kurā tikās līdzšinējais "Welsh Open" čempions Marks Selbijs un Entonijs Hamiltons. Kopējais spēles laiks sasniedza gandrīz četrarpus stundu atzīmi, un viens no freimiem tika spēlēts pat vairāk kā stundu. Šajā pozicionālajām cīņām piesātinātajā mačā nedaudz negaidīti ar 5:3 pārāks izrādījās Hamiltons.

"Pateicoties" Selbijam un Hamiltonam, pēdējā ceturtdaļfināla spēle starp Nīlu Robertsonu un Marko Fu sākās ar nokavēšanos. Lielisks sākums izdevās Robertsonam, kurš jau 1. freimā notīrīja galdu ar 107 punktu lielu breiku. Pēc tam austrālietis ar 51 un 27 punktu sērijām palielināja pārsvaru kopējā rezultātā, bet 3. freimā guva virsroku ar 50:29, panākot jau 3:0 savā labā. Pēdējā freimā pirms pārtraukuma beidzot kaut ko spēja parādīt arī Fu. Viņš atzīmējās breiku 93 punktu apjomā, tādējādi saglabājot vēl diezgan labas izredzes atspēlēties. Taču tāds spurts kā iepriekšējā spēlē pret Roniju O'Salivanu [2. kārtas mačā pret O'Salivanu Fu atradās iedzinēja lomā ar 1:3, bet beigās izcīnīja uzvaru ar 5:3 – L.B.] honkongietim šoreiz neizdevās, un pie panākuma ar 5:2 tika Robertsons.

"Welsh Open" pirmajā pusfinālā plkst. 15:00 pēc Latvijas laika tiksies Alisters Kārters un Entonijs Hamiltons, bet plkst. 21:00 pie spēles galda dosies Nīls Robertsons un Džo Sveils. Mači aizritēs līdz sešiem uzvarētiem freimiem (best of 11).

2008./09. g. "Main Tour" – "Welsh Open"

Rezultāti (ceturtdaļfināls)

Spēle Rezultāts
Džo Sveils – Stīvens Magvairs5:4
Alisters Kārters – Šons Mērfijs5:2
Entonijs Hamiltons – Marks Selbijs5:3
Nīls Robertsons – Marko Fu5:2

     [+] [-]

, 2009-02-21 10:22, pirms 15 gadiem
7 fraims Hamiltona - Selbija cīņā bija labs
Pāris haļavas Hamiltonam, pēc tam arī Selbijam. Abi bik ierēc ik pa brīdim.

     [+] [-]

, 2009-02-21 12:32, pirms 15 gadiem
kalfis rakstīja: 7 fraims Hamiltona - Selbija cīņā bija labs
Pāris haļavas Hamiltonam, pēc tam arī Selbijam. Abi bik ierēc ik pa brīdim.
tiešām dīvaina spēle. Selbijs ļoti tālu no savas labākās spēles, Hamiltons...
... tāds dīvains spēlētājs - lieliski sitieni mijās ar pilnīgi "haļavna" uzsistām bumbām - tipa, a ja nu

     [+] [-]

, 2009-02-21 13:48, pirms 15 gadiem
Reāli labs turnaments. Forši, ka tiek tālāk tie, kam bieži tas neizdodas. Pārsteigumu pilns turnīrs, un tāds snookers manuprāt ir visinteresantākais, kā piemēram, jau pieminētais septītais freims starp Selbiju un Hamiltonu, un gandrīz visas spēles tādas čakarīgas. Higinss-Robertsons, Sveils- Magvairs , Selbijs-Hamiltons.