Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Pusfinālā arī Mērfijs un Magvairs

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Pusfinālā arī Mērfijs un Magvairs
Šons Mērfijs

Apvienotās Karalistes snūkera čempionātā noskaidroti atlikušie divi pusfinālisti. Par tiem kļuvuši Šons Mērfijs un Stīvens Magvairs. Mērfijs samērā viegli tika galā ar Stīvenu Lī, savukārt Magvairs daudz spraigākā cīņā apspēlēja Džonu Higinsu.

Mērfija un Lī duelī par 99 procentiem viss bija skaidrs jau pēc pirmās sesijas, jo pārliecinošā vadībā ar 7:1 bija izvirzījies Mērfijs. Lī, kurš čempionāta gaitā bija parādījis labu sniegumu, šodien nespēja gandrīz neko. Tiesa, jāņem vērā arī fakts, ka Lī jau iepriekšējā dienā piemeklējušas spēcīgas zobu sāpes, kas turpinājušās arī šodien, un tās noteikti nenāca par labu viņa spēlei. Un, lai arī Mērfijs nedemonstrēja paša augstākā līmeņa sniegumu, tomēr ar to, ko viņš parādīja, bija pietiekami, lai sakautu sāpju nomocīto pretinieku. Galarezultātā Mērfijs bija pārāks ar 9:3 un nodrošināja vietu turnīra pusfinālā.

Ar augstākās raudzes snūkeru otrajā pusfinālā (it īpaši spēles otrajā sesijā) nevarēja lepoties arī Stīvens Magvairs un Džons Higinss. Pēc aizvadītiem astoņiem freimiem rezultāts bija neizšķirts – 4:4. Bet pirmajos divos freimos pēc pārtraukuma ar 73 un 63 punktu sērijām pārāks bija Magvairs, uz ko Higinss atbildēja ar century breiku 109 punktu apjomā. Turpinājumā gan Higinsam, gan Magvairam gāja kā pa celmiem, un abi spēlētāji pieļāva ne mazums kļūdu pat samērā vienkāršās situācijās. Šādā saraustītā spēlē nedaudz sekmīgāks bija Higinss, un 14 .freimā atkal izlīdzināja rezultātu – 7:7. Arī nākamajā freimā viņam bija visi priekšnoteikumi labas sērijas izveidei, taču elementārā situācijā lūzā neiesista sarkanā bumba visu sagandēja. Bet Magvairam pēc iepriekšējos freimos piedzīvotajām neveiksmēm beidzot izdevās atzīmēties ar kaut cik ievērojamu sēriju, šoreiz 75 punktu vērtībā, kas ļāva viņam atkal atgūt vadību. Pēdējā freimā Magvairs iespēja 74 punktu lielu breiku un triumfēja mačā ar 9:7.

Piektdien pirmajā pusfinālmačā tiksies Marko Fu un Alisters Kārters, bet sestdien otru ceļazīmi uz finālu izspēlēs Šons Mērfijs un Stīvens Magvairs.

2008./09. g. "Main Tour" – Apvienotās Karalistes čempionāts

Rezultāti – ceturtdaļfināls

Spēle Rezultāts
Šons Mērfijs – Stīvens Lī9:3
Stīvens Magvairs – Džons Higinss9:7

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com
www.globalcuesportscentre.com

     [+] [-]

, 2008-12-19 07:31, pirms 16 gadiem
Ķit vai nazīt, mana prognoze izlidoja miskastē... Mērfijam paveicās ar Lī zobu sāpēm. Higginsa zaudējums Magvairam gan ir drusku negaidīts, ņemot vērā Džona līdzšinējo spēli. Lai nu kā, fināls BŪS interesants.

     [+] [-]

, 2008-12-19 07:43, pirms 16 gadiem
adidzis rakstīja: Ķit vai nazīt, mana prognoze izlidoja miskastē... Mērfijam paveicās ar Lī zobu sāpēm. Higginsa zaudējums Magvairam gan ir drusku negaidīts, ņemot vērā Džona līdzšinējo spēli. Lai nu kā, fināls BŪS interesants.
Manupraat tas bija 1/4 nevis 1/2 sodien bus Maguire-Murfhy : Carter-Fu

     [+] [-]

, 2008-12-19 08:58, pirms 16 gadiem
Magvairs - Higinss tiešām daudz kļūdu. Ar šādu spēli neveins no viņiem netiktu pāri pirmajai kārtai.

     [+] [-]

, 2008-12-19 08:59, pirms 16 gadiem
Kas!!!! Higinsam paveicaas!! Kur?????

  -1 [+] [-]

, 2008-12-19 09:58, pirms 16 gadiem
Džona nepārliecinošā spēle bija īsts sarūgtinājums, arī Magvairs nespīdēja. Manuprāt Fu britiem nebūs konkurents, džekpots kritīs, tiem kas liks uz Kārteru.

     [+] [-]

, 2008-12-19 10:28, pirms 16 gadiem
daugava86, es zinu, ka tas bija pusfināls, bet redzot spēlētājus, kas izcīnijušies līdz pusfinālam, jebkurā variantā paredzu interesantu turnīra finišu.

     [+] [-]

, 2008-12-19 12:35, pirms 16 gadiem
yuris_ rakstīja: Magvairs - Higinss tiešām daudz kļūdu. Ar šādu spēli neveins no viņiem netiktu pāri pirmajai kārtai.
Ja vakar skatījies tiešraidi, tad rādīja spēles statistiku, kur abu metienu trāpījumi bija 90 un 89%, tā ka nemaz tik šķībi nesita. Pats Siņicins izteicās, ka vienkārši kļūdas vairāk krīt acīs. Un tā arī ir, jo vakar abi rādīja labu spēli

     [+] [-]

, 2008-12-19 14:05, pirms 16 gadiem
Nu ko, krītiņa sāga turpinās )), garlaicīgi nebūs noteikti.
Bet tā izskatāsm, kā Kārters būs beidzot uzdienējies līdz pirmajam titulam, savādāk visu laiku sanāk nobremzēt īsi pirms.

     [+] [-]

, 2008-12-19 14:10, pirms 16 gadiem
Higinsa zaudējums nav negaidīts, domāju pirms spēles bija 50/50. Džonam stipri pietrūkst pārliecības. It kā brīžam ir pat ļoti ok, bet tad kaut kas sabrūk un cjuš. Tā pat bija pāgājušajā sezonā. Atceros, kā sāka vienu maču pret Fu, totāla dominace, Fu pirmajos divos freimos vispār nebija nekaadu iespeeju tikai atspēles un pat tās ne no vienkāršākajām situācijām, likās čempis skaidrs, bet beigās netika pat pāri Fu.