Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Perijs pieveic nervozo O'Salivanu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Perijs pieveic nervozo O'Salivanu
Džo Perijs

Ronijam O'Salivanam šogad nebūs lemts aizstāvēt savu pērn iegūto Apvienotās Karalistes snūkera čempiona titulu, jo viņš 2. kārtā ar rezultātu 5:9 bija spiests piekāpties Džo Perija priekšā.

Vēl pirmajā sesijā, kas tika aizvadīta pirmdien, O'Salivans demonstrēja labu spēli un pēc pirmās sesijas bija izvirzījies vadībā ar 5:3. Turklāt četros no uzvarētajiem freimiem viņš bija atzīmējies ar ievērojamām sērijām – 127, 95, 143 un 114 punktu apjomā. Taču otrajā sesijā viss sagriezās kājām gaisā... Nespējot īsti sajust savu spēli, O'Salivans sāka pieļaut kļūdas, kuras Perijs diezgan labi prata izmantot. Saspringtā 9. freima galotnē pārāks bija Perijs un samazināja kopējo rezultāta starpību līdz vienam freimam. Bet nākamajā viņš iespēja 105 punktu breiku, jau panākot neizšķirtu – 5:5.

Ar katru nākamo freimu O'Salivana nervozitāte tikai manāmi pieauga, un vienlaicīgi palielinājās arī viņa pieļauto kļūdu skaits. 12. freimā O'Salivans pēc tam, kad nebija spējis lūzā ieraidīt vienu no sarkanajām bumbām, ar kiju demonstratīvi uzsita pa balto bumbu un padevās, bet pēc tam raitā solī atstāja zāli un devās paredzētajā pārtraukumā. Arī atgriežoties pie spēles galda O'Salivans neizskatījās īpaši ieinteresēts šī dueļa iznākumā, un Perijam tikai atlika novest maču līdz likumsakarīgai uzvarai – 9:5.

Citā mačā Džons Higinss apspēlēja Dingu Junhui. Pēc pirmās sesijas Higinss bija izvirzījies pārliecinošā vadībā ar 7:1, bet Dings tobrīd savā vienīgajā uzvarētajā freimā bija sasniedzis maksimālo breiku. Pēc pārtraukuma Higinsam gan uzvara tik viegli rokā nedevās, taču beigās viņš to izcīnīja ar 9:4.

Pie panākumiem tika un ceturtdaļfinālā iekļuva arī Marko Fu, Stīvens Lī, Marks Viljamss, Šons Mērfijs, Alisters Kārters un Stīvens Magvairs.

2008./09. g. "Main Tour" – Apvienotās Karalistes čempionāts

Rezultāti – 2. kārta

Spēle Rezultāts
Džo Perijs – Ronijs O'Salivans9:5
Stīvens Lī – Marks Kings9:5
Marks Viljamss – Greiems Dots9:7
Marko Fu – Metjū Stīvenss9:5
Džons Higinss – Dings Junhui9:4
Šons Mērfijs – Marks Allens9:7
Alisters Kārters – Pīters Ebdons9:5
Stīvens Magvairs – Nīls Robertsons9:8

Izmantotie resursi:
www.globalcuesportscentre.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BMWPower

  +2 [+] [-]

, 2008-12-17 02:08, pirms 16 gadiem
Izskatās, ka Ronijam sen vairs nav nekādu mērķu, spēlē kā sanāk. Ja ir garastāvoklis, tad pretī var nākt kaut vai visi hendriji, mērfiji, higinsi u.c. kopā, tāpat viņi Ronijam neko nepadarīs. Bet, ja garīgā nav, tad arī spēlē kā pagadās. Vakar skatījos viņa spēles pirmo sesiju. Likās, ka Perijs var iet mājās vai stāvēt pie ratiem, kamēr zirgs lasa avīzi, tā spēlēja Ronijs. Pat komentētājs ik pa laikam bļāva-'' unbelievieble''! Šodien neredzēju, bet izlasot ziņu, gandrīz apsēdos- atkal viss par 180 grādiem otrādi.
Reizēm šķiet, ka viņš tādos gadījumos neaizmet kiju un nepasūta visus paši zināt, kur tikai tāpēc, lai viņu neizmet no profesionāļu asociācijas pavisam.
Bet vienalga, skatīties kā viņš spēlē ir bauda. Un ja viņš ir garīgajā, tad pretinieku viņam, vismaz uz šīs planētas vēl pagaidām nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-17 08:24, pirms 16 gadiem
Mjā, O'Sallivans, tāpat kā Hendrijs, acīmredzot ir tajā psiholoģiskajā 'būrī', kad sasniegts ir viss un trūkst motivācijas koncentŗēties uz uzvaru. Ja tā turpināsies, tad šo turnīru visdrīzāk vinnēs Higginss. Lai gan neizslēdzu iespēju, ka Stīvens Lī varētu sagādāt kādu pārsteigumu, ja reiz tik droši pārspēlēja M.Kingu. Nez, Kings arī šoreiz ir lamājies, vai arī Lī atšķiras no Trampa ar to, ka nav nūģis

     [+] [-]

, 2008-12-17 08:31, pirms 16 gadiem
Tas ka Alisters Kārters pārspēj Ebdonu, tas gan ir 'blīkšķis' ... Nez kas tam jaunietim bija iekodis, ja šamais tā spēja apspēlēt vienmēr koncentrēto Ebdonu?!

     [+] [-]

, 2008-12-17 08:35, pirms 16 gadiem
ja nu kāds neredzēja, ko Ronijs sastrādāja 12. freimā, tad te var apskatīties
youtube.com: YouTube - Joe Perry Interview After Beating...
sākot no 03:08

     [+] [-]

, 2008-12-17 08:42, pirms 16 gadiem
Tagad pagaidiisim, kaadu "verdiktu iznesiis" snookera asociaacija, njemot veeraa jaunos noteikumus, kad aizliegts padoties, ja uz galda pietiek punktu uzvarai.... uz galda tajaa briidii bija 0-23.....

  -1 [+] [-]

, 2008-12-17 09:23, pirms 16 gadiem
Takoj snukers nam nje nuzjen!

     [+] [-]

, 2008-12-17 10:16, pirms 16 gadiem
Skatījos.. Ronijs bija kā uzvilts un nočakarējās elementārās situācijās.. Nekas priekš PR der, nākamais turnīrs būs zirgā un tāpēc jau viņš patīk faniem un līdzjūtējiem..

     [+] [-]

, 2008-12-17 11:55, pirms 16 gadiem
Jurchiks rakstīja: Ronnijs spēlē tikai un vienīgi pret sevi.
tiesi taa!! nu taads vins ir un tur neko nepadariiss...

     [+] [-]

, 2008-12-17 12:22, pirms 16 gadiem
Labi mači...
Gribētos redzēt Magvairu Robertsonu, tam nu gan bija jābūt labam.

     [+] [-]

, 2008-12-17 13:43, pirms 16 gadiem
Lauris Bērziņš rakstīja: ja nu kāds neredzēja, ko Ronijs sastrādāja 12. freimā, tad te var apskatīties
youtube.com: YouTube - Joe Perry Interview After Beating...
sākot no 03:08
Tjā ... O'Sallivanam acīmredzami neizturēja nervi. Tādā spēlē, kā snūkers, psiholoģija bieži vien iegāž lielus meistarus. Nu kaut vai tā kā šajā gadījumā Ronnijiam. Ir gadījies redzēt, ka Higginss sit garām taisnās bumbas pie lūzas, ir gadījies redzēt, ka Hendrijs spēlē pilnīgi nesaprotami un izvēlas nevis acīmredzami loģisku turpinājumu, bet gan sāk "eksperimentēt".
Konkrēti šajā gadījumā,man šķiet, O'Sallvans nopelnīs arī naudas sodu. Nu biki nesportiski tas tomēr bija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-17 14:13, pirms 16 gadiem
Higginsa un Dinga duelis bija labs - pārliecinoša Higginsa 7:1 uzvara, bet dingam 147 breiks. Bija prieks skatīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-17 14:31, pirms 16 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Higginsa un Dinga duelis bija labs - pārliecinoša Higginsa 7:1 uzvara, bet dingam 147 breiks. Bija prieks skatīties.
Nu 7:1 gan nebija..........

     [+] [-]

, 2008-12-17 15:46, pirms 16 gadiem
BMWPower rakstīja: Muahahahaha!!! A koefs uz Periju, cik šodien apskatījos, bija 12!!! Salivans ir tipisks nervozs lūzeris. Uz viņu nekad nevar paļauties!
Ha-ha, likmju licējiem Ronnijs ir "nezināmais zirdziņš" Man patīk, ka šiem naudas kāsējiem kādreiz nākas krietni zaudēt Bet žēl, ka Ronija šeit vairs nebūsSelbija vairs nav, Robertsona arī, kam lai jūt līdzi, vienīgi Higinsam un Magvairam, bet tūlīt starp abiem cīņa...)
Nu jā, ir Ronnijs tāds nervozs un garastāvokļa cilvēks (tas ir tikai jāsaprot un jāattaisno), bet nav viņš nekāds lūzeris

     [+] [-]

, 2008-12-17 15:51, pirms 16 gadiem
copmanis rakstīja: Tagad pagaidiisim, kaadu "verdiktu iznesiis" snookera asociaacija, njemot veeraa jaunos noteikumus, kad aizliegts padoties, ja uz galda pietiek punktu uzvarai.... uz galda tajaa briidii bija 0-23.....
Kādas vēl sankcijas!? Siņicins taču teica, ka padoties nedrīkst, bet soda par to nav (ir piezīme par nesportisku rīcību. Ja kas, arī lamāšanās - Kinga - ir nesportiska rīcība, bet spēlēja vien tālāk, jo tiesnesis "nedzirdēja", bet Ronnija izgājienu vienkārši nevarēja nepamanīt), tikai zaudēts freims.

     [+] [-]

, 2008-12-17 16:36, pirms 16 gadiem
Slīpais rakstīja: Nu 7:1 gan nebija..........
Aij, ne tā uzrakstīju... Protams, ka nebija. Gribēju rakstīt, ka bija pat 7:1 rezultāts vienu brīdi.

     [+] [-]

, 2008-12-18 17:41, pirms 16 gadiem
musicman rakstīja: Izskatās, ka Ronijam sen vairs nav nekādu mērķu, spēlē kā sanāk. Ja ir garastāvoklis, tad pretī var nākt kaut vai visi hendriji, mērfiji, higinsi u.c. kopā, tāpat viņi Ronijam neko nepadarīs.
Nu šiten tu vecīt gan nedaudz esi pārfanojies par Salivanu. Pietiktu arī lai Hendrijam vai Mērfijam vai Higinsam izdotos spēle un viņi var cīnīties ar Salivanu kā viens pret vienu un var arī uzvarēt. Var uzreiz uzskaitīt spēles elementus kuros tavi nosauktie spēlētāji ir labāki. Hendrijs noteikti spēlē gudrāk un spēlējot pozicionāli ir izcils, Mērfijs labāk sit tālos sitienus un Higgins ir lielisks sēriju spēlētājs.