Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Viljamss un Lī soļo tālāk

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Viljamss un Lī soļo tālāk
Marks Viljamss

Telfordā (Anglija) notiekošajā Apvienotās Karalistes snūkera čempionātā noskaidroti vēl četri spēlētāji, kuriem izdevies pārvarēt 1. kārtas barjeru. Viņu skaitā ir arī Marks Viljamss un Stīvens Lī, kuri apspēlēja attiecīgi Marku Selbiju un Stīvenu Hendriju.

Selbija un Viljamsa, kā arī Lī un Hendrija dueļos par favorītiem tika uzskatīti pirmie. Tomēr divas spēļu sesijas, katra no tām savā dienā, ieviesa zināmas korekcijas. Pēc pirmajām sesijām vadībā ar identisku rezultātu 5:3 bija izvirzījušies Viljamss un Hendrijs.

Viljamss, kurš jau dienu iepriekš bija parādījis atzīstamu sniegumu, arī otro sesiju iesāka labi, esot pārāks pirmajos divos tās freimos un panākot jau 7:3 savā labā. Taču tad izšāva Selbijs, ar sērijām 82, 139, 103 un 100 punktu vērtībā uzvarot nākamajos četros freimos un panākot izlīdzinājumu – 7:7. Tomēr pārņemt iniciatīvu Selbijam neizdevās, un 15. freimā dažas viņa pieļautās kļūdas svaru kausus nosvēra par labu viņa pretiniekam. Bet nākamais freims kļuva jau par pēdējo šajā mačā, un ar 9:7 triumfēja Viljamss.

Ar identisku rezultātu noslēdzās arī spēle starp Stīvenu Lī un Stīvenu Hendriju. Lai arī Hendrijs pēdējā laikā pierādījis, ka ir labā formā, tomēr kaut nelielā mērā to apliecināt viņam izdevās tikai pirmajā sesijā. Taču pēc gandrīz dienas pārtraukuma Lī izdevās atspēlēties un 13. freimā pārņemt vadību (7:6), bet nedaudz vēlāk arī novest maču līdz uzvarai.

Pēcspēles intervijā Hendrijs atzina, ka nav varējis pilnībā koncentrēties spēlei, taču, kāpēc tā, nekādus sīkākus paskaidrojumus nesniedza: "Ir grūti sist bumbas lūzās, kad tev galvā ir pilnīgs haoss. Es pat zinu, kas ir tā cēlonis, bet nevēlos to atklāt."

"Vienīgais pozitīvais šī mača aspekts – tas, ka es spēlēju tik slikti, bet zaudēju ar 7:9," piebilda Hendrijs.

Divās citās spēlēs uzvaras izcīnīja un vietu 2. kārtā nodrošināja Marko Fu un Marks Kings. Pēdējais tikai izšķirošajā freimā līdz ar iesistu pēdējo rozā bumbu nodrošināja uzvaru pār Džadu Trampu.

Svētdien tika uzsākti vēl astoņi 1. kārtas mači, kuri turpināsies pirmdien. Par rezultātiem ziņosim pēc to beigām.

2008./09. g. "Main Tour" – Apvienotās Karalistes čempionāts

Rezultāti – 1. kārta

Spēle Rezultāts
Stīvens Lī – Stīvens Hendrijs9:7
Marks Viljamss – Marks Selbijs9:7
Marko Fu – Barijs Hokinss9:6
Marks Kings – Džads Tramps9:8

Izmantotie resursi:
www.worldsnooker.com
www.globalcuesportscentre.com

  +2 [+] [-]

, 2008-12-15 03:25, pirms 16 gadiem
Žēl, ka Hendrijs tik ātri izstājās. Arī Selbijam vajadzēja tikt tālāk

     [+] [-]

, 2008-12-15 09:43, pirms 16 gadiem
Mjā, Hendrijs mazliet sarūgtināja, tomēr Stīvens Lī ir zināms, kā spēlētājs, kurš itin bieži apspēlē favorītus, tādēļ par pārsteigumu es to neuzskatu. Nu ko, varbūt ka Lī arī ņems un pēc ilgāka pārtraukuma beidzot uzvarēs kādu turnīru?

     [+] [-]

, 2008-12-15 11:35, pirms 16 gadiem
adidzis rakstīja: Mjā, Hendrijs mazliet sarūgtināja, tomēr Stīvens Lī ir zināms, kā spēlētājs, kurš itin bieži apspēlē favorītus, tādēļ par pārsteigumu es to neuzskatu. Nu ko, varbūt ka Lī arī ņems un pēc ilgāka pārtraukuma beidzot uzvarēs kādu turnīru?
Nesmīdini

     [+] [-]

, 2008-12-15 11:56, pirms 16 gadiem
a ko, vairs nedrīkst pasmīdināt?

     [+] [-]

, 2008-12-15 12:43, pirms 16 gadiem
Vakar S.Daviss ar M.Fu neslikti spēlēja. Snukerēja abi ne pa jokam. Fu pat 3x pēc kārtas uz 2 bumbām snukeru pamanījās uzlikt, bet Davis atkal veiksmīgi no šiem snukeriem izlīst.
Iesaku šodien turpinājumu, ja būs pieejams TV.

     [+] [-]

, 2008-12-15 12:52, pirms 16 gadiem
Josiks rakstīja: Vakar S.Daviss ar M.Fu neslikti spēlēja. Snukerēja abi ne pa jokam. Fu pat 3x pēc kārtas uz 2 bumbām snukeru pamanījās uzlikt, bet Davis atkal veiksmīgi no šiem snukeriem izlīst.
Iesaku šodien turpinājumu, ja būs pieejams TV.
tu gribēji teikt, ar Dingu spēlēja Bet Deiviss forši aizsardzībā kapāja, pie katras mazākās izdevības mēģināja izčakarēt pretinieku.

     [+] [-]

, 2008-12-15 14:05, pirms 16 gadiem
Lauris Bērziņš rakstīja: tu gribēji teikt, ar Dingu spēlēja Bet Deiviss forši aizsardzībā kapāja, pie katras mazākās izdevības mēģināja izčakarēt pretinieku.
bija labs
zheel, ka 6ajaa (laikam) freimaa, peec tam, kad Deiviss bija atspeeleejis 3 no 4 nepiecieshamajiem snuukeriem, aizsita garaam relatiivi vienkaarshu rozaa.
bet strateegjiskaa speele bija laba
stundas pagaaja nemanot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-16 11:16, pirms 16 gadiem
Nu, ja Ebdons apņemas netamborēt stundām ilgi pie galda, kamēr pretinieki un tiesneši iemieg, noguruši no gaidīšanas, tad varētu arī par Ebdonu pafanot.
Un redz kā Dings (tas kurš Jun-hui) tomēr pārspēja Lielo Vecmeistaru ...
so sad ...