Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies pirmais ZZ Čempionāta Latgales pusfināls

29. aprīlī Daugavpils Pilsētas Bērnu un Jaunatnes sporta skolas zālē noslēdzās pirmais ZZ Čempionāta Latgales novada pusfināls, kurā skolnieki sacentās dažādās disciplīnās. Sportisko garu uzturēt palīdzēja Ufo, Zelta Zivtiņas seriāla varoņi, Liene Šomase un pasaules labākais aukliņlēcējs Buddy Lee (ASV). Katrā klašu grupā tika noskaidrotas divas klases, kas dosies uz lielo finālu 31. maijā Rīgā, Vērmanes dārzā.

6. – 8. klašu grupā otro vietu izcīnīja Daugavpils 3.vidusskolas 6.a klase, savukārt spēcīgākie otrajā Latgales pusfinālā bija Galēnu pamatskolas 8.klase. 10. – 11. klašu grupā labākie šajā posmā bija Rēzeknes poļu vidusskolas 11.klase, viņiem sekoja Rēzeknes Valsts ģimnāzijas 11.m1 klase. Visas šīs klases saņēma čemodānus pilnus ar dāvanām no Zelta Zivtiņas, kā arī ZZ Čempionāta krekliņus un kliņģerus. Bez balvām nepalika arī trešo vietu ieguvēji.

„Mēs vispār necerējām uzvarēt! Domājām, ka atbrauksim un vienkārši atpūtīsimies klases lokā, bet sanāca būt pirmajiem,” pārsteigts bija Rēzeknes Poļu vidusskolas 11. klases kapteinis Romāns.

Specbalvas par vislabāko noformējumu šajos posmos saņēma 1. Mežvidu pamatskolas apvienotā 6. un 8. klašu komanda, kā arī Daugavpils 9.vidusskolas 10.a klase. Krāslavas Valsts ģimnāzijas 7.b klase un Rēzeknes 1.vidusskolas 11.b klases sagatavotie mājasdarbi – saukļi tika atzīti par labākajiem. Arī šo klašu skolēni saņēma labumus no Zelta Zivtiņas.

Sākot ar 2.maiju, LTV7 pl.13.00 varēsiet sekot līdz ZZ Čempionāta spilgtākajiem reģionālo pusfinālu mirkļiem un jauniešu sportiskajam azartam, visai klasei cenšoties izcīnīt ceļa zīmi uz finālu Rīgā, 31.maijā Vērmanes dārzā. Savukārt ZZ Čempionāta Latgales pusfinālu varēsiet vērot 23.maijā, pl.13, LTV7, raidījumā “Rādi klasi!”.

Daugavpilī ar savu klātbūtni sacensības pagodināja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas pirmā vietniece Eleonora Kleščinska, kas pauda atbalstu Avantis un Zelta Zivtiņas sarīkotajām aktivitātēm un palīdzēja apbalvot jaunos sportistus. Šis posms pulcēja aptuveni 600 dalībnieku. ZZ Čempionāts turpināsies jau šodien, 30. aprīlī Jēkapilī. Otrais Latgales pusfināls notiks Jēkabpils 3.vidusskolas sporta zālē, (Slimnīcas iela 1).

Festivālu „ZZ Čempionāts – Rādi klasi!” organizē: jauniešu organizācija „Avantis” un Latvijā populārākā priekšapmaksas karte „Zelta Zivtiņa”. Festivāla mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.
Paralēli šīm sacensībām šogad norit arī Zelta Zivtiņas SMS ātrrakstīšanas čempionāts sadarbībā ar Nokia, kura aicināts piedalīties ikviens. Katrā posmā ir iespēja balvās laimēt jaunu mobilo telefonu un aksesuārus no Nokia, kā arī kvalificēties finālam, kurā būs iespēja cīnīties par galveno balvu - 1000 latiem.

Atbalsta: Tele2, Nokia, Sorosa fonds Latvija, Jēkabpils pilsētas dome, Ventspils Olimpiskais centrs, Kuldīgas pilsētas dome, Saulkrastu pilsētas dome, Bauskas pilsētas dome, Dobeles pilsētas dome, Cēsu pilsētas dome, Valmieras pilsētas dome, Daugavpils pilsētas dome, Reebok, Britu padome, transporta pakalpojumu uzņēmums “Versis Ro”, Zaķumuižas ūdens, Draugiem.lv, Boomtime.lv, Esports.lv, Radio SWH, Radio SWH+, Diena.lv, 5min, žurnāls „Sports”, LTV7, JCDecaux, Dzirkstele.lv, Aluksniesiem.lv, Rekurzeme.lv, Novaja.lv, ZZ.lv, Ziemellatvija.lv, Neatkarīgās Tukuma ziņas, Bauskasdzive.lv, Staburags.lv.

Vairāk informācijas: zzcempionats.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja