Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Vērmanes parkā norisināsies ZZ Čempionāta lielais fināls

Andrejs Siliņš

31. maijā Rīgā Vērmanes parkā notiks skolēnu sporta un kultūras festivāla "ZZ Čempionāts" lielais fināls, kurā pulcēsies vairāk nekā 1000 skolēnu no visas Latvijas. Sportiskākās un draudzīgākās klases sacentīsies par galveno balvu – zelta čemodānu un ceļojumu visai klasei uz Horvātiju vai "Heide Park" Vācijā. Skolēnus uzmundrinās pasākuma vadītājs Ufo un brīvos brīžos iepriecinās Astro’n’out, Lienes Šomases un Gustavo uzstāšanās.

“ZZ Čempionāta” lielais fināls svētdien, 31. maijā, izvērtīsies par īstiem sporta svētkiem. Jau no plkst.12:00 visu dienu parka teritorijā notiks dažādas sportiskas aktivitātes. Visas dienas garumā klases cīnīsies par iespēju braukt kopīgā ceļojumā, sporta federācijas aicinās parka apmeklētājus iemēģināt savas prasmes dažādos sporta veidos, kā arī paredzētas daudz un dažādas sportiskas aktivitātes visai ģimenei. Uz Vērmanes dārza lielās skatuves skolēni rādīs savus sagatavotos radošos priekšnesumus un pasākuma apmeklētājiem uzstāsies Gustavo, grupa “Astro'n'out”, bungotāji “Drums Clinic” un dejotāji!

Paralēli skolēnu sporta un kultūras festivālam Zelta Zivtiņa sadarbībā ar Nokia aicinās Vērmanes dārza apmeklētājus piedalīties un izmēģināt savu pirkstu veiklību Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta Rīgas pusfinālā! Savukārt Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta fināla dalībniekiem tajā pašā dienā būs iespēja cīnīties par 1000 latiem!

„Mēs priecājamies, ka jaunieši ir kļuvuši aktīvāki un katru gadu konkurence iekļūšanai ZZ Čempionāta pusfinālos pieaug. Skolēni vēlas sportiskā un draudzīgā atmosfērā pavadīt aktīvu dienu un mums patiess prieks, ka varam šo iespēju dāvāt vairāk nekā 10 000 Latvijas skolēnu. Tāpēc katru gadu cenšamies piedāvāt jaunas un nebijušas aktivitātes un pievilcīgas balvas, kas veicina pozitīvu sacensības garu un vēl vairāk saliedē Latvijas draudzīgākās klases. Tāpēc aicinām ikvienu just līdzi un izbaudīt klātienē ZZ Čempionāta fināla sacensības 31.maijā Vērmanes parkā,” aicina Nora Kalniņa, Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja.

Fināla sacensību laikā 40 “ZZ Čempionāta” finālistu klases cīnīsies par ceļojumu visai klasei – 1.vietas ieguvēji ceļos uz Horvātiju vai “Heide parku” Vācijā, 2.vietas ieguvēji ceļos uz Stokholmu Zviedrijā, savukārt trešās vietas ieguvēji dosies aizraujošā pārgājienā te pat pa Latviju. Īpaši sportiskas balvas klases saņems arī no Reebok, savukārt Britu padome sniegs jauniešiem iespēju attīstīt līderības prasmes starptautiskā kursa “DREAMS+TEAMS” ietvaros.

Pašlaik projekta mājas lapā zzcempionats.lv ir iespējams nobalsot par interesantākajiem un radošākajiem klašu iesūtītajiem projektiem, kur aktivizējot domu spēku, skolēniem bija jāizdomā, kā "uzķūnēt" (uzlabot) savu rajonu vai jāizdomā pašiem sava spēle. Visvairāk balsotākie projekti saņems balvu ar sms starpniecību „sabalsotās” vērtības apmērā no Zelta Zivtiņas! Balsojuma laiks tiek pagarināts līdz 28.maijam! Rezultāti tiks paziņoti 31.maijā “ZZ Čempionāta” lielajā finālā Rīgā, Vērmanes dārzā.

Laika posmā no 20. aprīļa līdz 8. maijam Latvijas lielākajās pilsētās notika “ZZ Čempionāta” pusfināli, kurās skolēni sacentās dažādās trakās sportiskās un radošās disciplīnās 6.-8. un 10.-11. klašu grupās. No katra reģiona (Kurzeme, Zemgale, Vidzeme, Latgale, Rīgas rajons) finālam kvalificējās četras klases katrā grupā. Turklāt, katru sestdienu LTV7 plkst.13.00, ar atkārtojumiem ceturtdienu vakaros, kopā ar Lieni Šomasi un Zelta Zivtiņas varoņiem ir iespēja sekot līdzi “ZZ Čempionāta” spilgtākajiem reģionālo pusfinālu mirkļiem un jauniešu sportiskajam azartam raidījumā „Rādi Klasi!”. Raidījuma skatītājiem kā īpašs veltījums ir sadaļa „Superskolotājs māca!” ar slavenu sportistu piedalīšanos!

Festivālu „ZZ Čempionāts” organizē: jauniešu organizācija „Avantis” un Latvijā populārākā priekšapmaksas karte „Zelta Zivtiņa”. Festivāla mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Vairāk informācijas: zzcempionats.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja