Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Paziņoti "Samsung" premjerlīgas ceturtā posma uzvarētāji

Noslēdzies skolēnu konkursa ""Samsung" premjerlīgas eksperti 2008" ceturtais, noslēguma posms, kurā uzvarēja Liepājas rajona Vaiņodes vidusskolas 9. klase.

Uzvarētāji dosies uz „Samsung” premjerlīgas spēli šī gada 23. februārī, kad „Rīga 2000” komanda tiksies ar „LSPA/Rīga” hokejistiem.

Vaiņodes vidusskolas 9. klasē mācās 24 skolēni, kas aktīvi piedalījušies arī iepriekšējos konkursa posmos. Klase ir ļoti draudzīga un saliedēta. Skolēni ir arī sportiski un paši nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem - lielākoties ar rokasbumbu, bet, kad skolā notiek sacensības, piedalās arī futbola, basketbola spēlēs un citās sporta aktivitātēs. Bieži šajās sacensībās klase iegūst godalgotas vietas, taču, kā viņi paši atzīst, tas ir nevis tādēļ, ka ir labākie sportisti, bet gan tādēļ, ka ir saliedēti un draudzīgi viens pret otru.

Tāpat kā Priekules vidusskolas 9.b klase, Kalnciema pilsētas vidusskolas 8.a klase un Kalsnavas pamatskolas 6. klase, kas uzvarēja konkursa pirmajās kārtās, arī Vaiņodes vidusskolas 9.klases skolēni pierādīja, ka ir patiesi hokeja fani. Īsta hokeja fana cienīgas emocijas viņiem būs iespēja paust jau 23. februārī, kad „Siemens” ledus hallē tiksies „Rīga 2000” un „LSPA/Rīga” hokejisti.

Līdz ar ceturtā posma rezultātu paziņošanu konkurss „„Samsung” premjerlīgas eksperti 2008” pilnībā noslēdzas. Konkursā piedalījās klases no visiem Latvijas rajoniem. Netrūka arī regulāro konkursa dalībnieku, kas piedalījās visos četros konkursa posmos, tostarp arī Priekules vidusskolas 9.b klase, kas pēc uzvaras konkursa pirmajā posmā aktīvi piedalījās arī citos posmos.

Skolēnu konkurss par aktuālākajiem notikumiem „Samsung” premjerlīgā tika uzsākts 2007. gada 10. decembrī un ilga vairāk nekā divus mēnešus, līdz šī gada 15. februārim. Konkurss norisinājās četros posmos. Katrā konkursa posmā klasēm bija jāatbild uz desmit jautājumiem par svarīgākajiem notikumiem premjerlīgā un jāiesūta eseja par to, kādēļ klase vēlas doties uz hokeja spēli.

Katra posma uzvarētāji balvā saņēma braucienu uz kādu no premjerlīgas hokeja spēlēm un saņēma līgas ģenerālsponsora dāvinātās balvas – „Samsung” suvenīrus un audio sistēmu.

Konkursa mērķis bija palielināt skolēnu interesi un zināšanas par Latvijas hokeja čempionātu, tādējādi audzinot jauno Latvijas hokeja līdzjutēju un, iespējams, pat spēlētāju paaudzi.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Circene, P.R.A.E. sabiedriskās attiecības