Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Tautasbumbā uzvar Rīgas 51.vidusskola

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Tautasbumbā uzvar Rīgas 51.vidusskola
Rīgas Pļavnieku pamatskola

11. februārī 93. vidusskolā notika 4.-5. klašu apakšgrupas sacensības tautas bumbā. Sacensībās piedalījās 3 komandas no dažādām Rīgas skolām - Rīgas 93.vidusskola, Rīgas Pļavnieku pamatskola un Rīgas 51.vidusskola.

Rīgas 93. vidusskolai bija divas spraigas spēles. Pirmā spēle bija pret Rīgas 51.vidusskolu, kur 93.vsk. guva zaudējumu. Pirmajā spēles puslaikā meitenes tikai sāka īsti iesildīties un guva neizšķirtu (7:7), otrajā puslaikā meitenes nespēja sadarboties, un diemžēl Rīgas 51.vidusskola guva uzvaru pret mūsu skolu ar 5 punktu pārsvaru (2:7).

Otrā spēle Rīgas 93.vidusskolai bija pret Rīgas Pļavnieku pamatskolu. Šī spēle bija ļoti spraiga, jo spēle norisinājās punkts punktā. Meitenes ņēma vērā trenera V.Bekmaņa padomus, un pirmais puslaiks tika aizvadīts ar neizšķirtu (9:9), otrajā puslaikā 93.vsk. bija svarīgi gūt uzvaru, bet spēle tika noslēgta ar neizšķirtu (8:8).

Kopvērtējumā pirmo vietu ieguva Rīgas 51.vidusskola ar divām uzvarām kopā gūstot 6 punktus. Rīgas 93. vidusskola palika otrajā vietā, gūstot vienu zaudējumu, un vienu neizšķirtu. Kopā šī komanda guva 3 punktus, Rīgas Pļavnieku pamatskolai veicās līdzīgi kā Rīgas 93.viduskolai gūstot kopvērtējumā 3 punktus, tomēr šī skola palika 3.vietā, jo tā zaudēja ar lielāku pārsvaru 51.vsk. nekā 93.vsk.

Intervējot meitenes varēja spriest, ka viņām patīk spēlēt tautas bumbu un viņām šī bija lieliski gūta pieredze.

Materiālu sagatavoja: Laura Bērziņa un Elīna Hitrova, Rīgas 93.vidusskola