Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies pēdējais ZZ čempionāta pusfināls

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

8. maijā Bauskas ''Mēmeles'' sporta hallē noslēdzās otrais ZZ čempionāta Zemgales novada pusfināls, kurā skolnieki sacentās dažādās disciplīnās. Līdz ar to tika noskaidrotas visas klases, kas dosies uz lielo finālu 31. maijā Rīgā, Vērmanes dārzā.

Pēdējās divas klases, kas kvalificējās finālam 6. – 8. klašu grupā, ir Auces vidusskolas 7.a klase un Bauskas 1. vidusskolas 8.b klase. Šīs klases ieņēma attiecīgi otro un pirmo vietu šajā posmā. 10. – 11. klašu grupā uzvaras laurus plūca Jelgavas Valsts ģimnāzijas 11.b klase. Bauskas 1. vidusskolas 10.c klase šoreiz palika otrie. Visas šīs klases saņēma čemodānus pilnus ar dāvanām no Zelta Zivtiņas, kā arī ZZ čempionāta krekliņus un kliņģerus. Bez balvām nepalika arī trešo un ceturto vietu ieguvēji.

''ZZ čempionāts ir super! Man ir liels prieks, ka mūsu klase bija saliedēta un mums izdevās uzvarēt!'' emociju pārņemta bija Jelgavas valsts ģimnāzijas 11.b klases klases kapteine Inga Miķelsone.

Specbalvas par vislabāko noformējumu šajos posmos saņēma Uzvaras vidusskolas 6. klase un Iecavas vidusskolas 11. klase. Aizputes pamatskolas 8. klases un Uzvaras vidusskolas 11. klases sagatavotie mājasdarbi – saukļi, tika atzīti par labākajiem. Arī šo klašu skolēni saņēma labumus no Zelta Zivtiņas.

Sākot ar 2.maiju, LTV7 plkst.13:00 katru sestdienu (ar atkārtojumiem ceturtdienu vakaros) ir iespēja sekot līdz ZZ čempionāta spilgtākajiem reģionālo pusfinālu mirkļiem un jauniešu sportiskajam azartam raidījumā ''Rādi Klasi!''. ZZ čempionāta Zemgales pusfinālu varēsiet vērot 30.maija pārraidē plkst.13:00 LTV7.

Šis posms pulcēja 528 dalībniekus. Atbalstu Avantis un Zelta Zivtiņas sarīkotajām aktivitātēm pauda Bauskas domes priekšsēdētāja Ārija Gaile, kas uzrunāja un palīdzēja apbalvot jaunos sportistus.

ZZ čempionātu organizē: jauniešu organizācija ''Avantis'' un Latvijā populārākā priekšapmaksas karte ''Zelta Zivtiņa''. Festivāla mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Paralēli šīm sacensībām šogad norit arī Zelta Zivtiņas SMS ātrrakstīšanas čempionāts sadarbībā ar Nokia, kur tika aicināts piedalīties ikviens. Katrā posmā ir iespēja balvās laimēt jaunu mobilo telefonu un aksesuārus no Nokia, kā arī kvalificēties finālam, kurā būs iespēja cīnīties par galveno balvu - 1000 latiem.

Vairāk informācijas: zzcempionats.lv

Informāciju sagatavoja:
Rūdolfs Budze

  -1 [+] [-]

, 2009-05-11 16:42, pirms 15 gadiem
labais pasakums!