Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:139, Did:0, useCase: 3

27.martā Rīgā konference – seminārs sporta skolotājiem un treneriem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

27.martā Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala" (Ķīpsalas ielā 8, Rīgā) notiks Latvijas Sporta federāciju padomes, Latvijas Ārstu biedrības un Latvijas Treneru tālākizglītības centra rīkota konference – seminārs sporta skolotājiem un bērnu un jauniešu treneriem. Sākums pulksten 13.00, reģistrēšanās no pulksten 12.30.

Konferencē, kuru vadīs Latvijas Ārstu biedrības prezidents Pēteris Apinis, paredzētas 12 tēmas. Starp tām tādas kā "Piemērotas fiziskās aktivitātes režīma un sporta veida izvēle bērniem un jauniešiem", "Stājas un gaitas stereotipu novērtēšana", "Potītes un ceļa traumas profilakse jauniem sportistiem", "Vai dopings ir problēma bērnu un jaunatnes sportā?". Ar visu lekciju tēmusarakstu var iepazīties pielikumā. Vienkāršā un saprotamā veidā tiks izskaidrotas sporta un fizisko aktivitāšu paradigmas bērnu un jauniešu sportā. Lektori būs profesori Andrejs Ērglis un Alvils Krams, ginekoloģe Dace Matule, sporta ārstes Liene Kozlovska, Sandra Rozenštoka un Melita Sauka, rehabilitācijas ārsts Uģis Beķeris, dietologs Andis Brēmanis, podologs Gundars Rusovs, traumatologs Modris Ciems kopā ar fizioterapeitu Māri Aršavski, kā arī intensīvās terapijas speciālisti Roberts Fūrmanis un Pēteris Apinis.

Par dalību konferencē Latvijas Treneru tālākizglītības centrs piešķirs 5,5 tālākizglītības punktus. Dalība konferencē – bez maksas. Konferences dalībniekiem ieeja Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala" ar atlaidi – tikai 3 EUR.

Reģistrēšanās konferencei: LĀB kursu sistēmā Par LĀBsIS sadaļā "Kongresi" (reģistrējoties būs jānorāda personas kods un kontaktinformācija).

Vairāk informācijas – Latvijas Ārstu biedrībā, tālr. 67240428, vai pa e-pastu konference@arstubiedriba.lv.