Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Smukuļa komandas biedrs Rodrigess startēs "Giro d'Italia 2014"

Jānis Pārums

Smukuļa komandas biedrs Rodrigess startēs "Giro d'Italia 2014"
Hoakims Rodrigess
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas riteņbraukšanas komandu "Katusha" pārstāvošais spānis Hoakims Rodrigess paziņojis par to, ka 2014.gadā startēs prestižajā daudzdienu velobraucienā "Giro d'Italia". Jāatgādina, ka "Katusha" komandā brauc arī latvietis Gatis Smukulis.

Šogad Rodrigess izcīnīja trešo vietu daudzdienu velobraucienā "Tour de France", bet pēc nākamā gada kalendāra uzzināšanas nolēmis priekšroku dot "Giro d'Italia", kur 2012.gadā līderpozīcijas zaudēja sacensību pēdējā dienā.

"Mans mērķis nākamajā gadā ir "Giro d'Italia". Sacīkstes nebūs vienkāršas. Startēju šajā velobraucienā pirms gada un man ļoti patika. Patiešām vēlreiz gribu nobraukt "Giro", man patīk itāļu līdzjutēji," sacīja Rodrigess.

"Sacensības Itālijā vienmēr ir sarežģītas, bet mani tas apmierina," norādīja spāņu riteņbraucējs. "Itālijas velobraucienā nav viegli atrast īstu līdzenumu posmu, organizatori vienmēr kaut ko izdomā. Un man tas ir labāk nekā braukt 200 kilometrus līdzenumā. "Giro" var notikt jebkas – nedaudz neveiksmju un tu zaudē."

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com