Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Klismets pēc veiksmīgas sezonas saņem paaugstinājumu Sentetjēnas klubā

Toms Markss
Toms Markss

Klismets pēc veiksmīgas sezonas saņem paaugstinājumu Sentetjēnas klubā
Kārlis Klismets ar komandas direktoru
Foto: Publicitātes

Latvijas U23 izlases šosejas riteņbraucējs Kārlis Klismets noslēdzis viena gada līgumu ar Francijas respektablo klubu komandu“ECSEL Saint-Etienne Loire”. Šajā sezonā rīdzinieks triumfēja “Les Hauts de Blanzac” viendienu velobraucienā.

Kārlis šo sezonu iesāka pašmāju riteņbraukšanas komandā “Dobeles dzirnavnieks/ FeelFree”, sekmīgi startējot Baltijas mēroga sacensībās. Sezonas pirmajā pusē “Riteņvasarā” riteņbraucēja gaitas sākušais sportists arī debitēja Latvijas U23 izlases sastāvā, startējot Pasaules Nāciju kausa posma sacensībās.

Sezonas vidū, pateicoties arī iepriekšējā trenera, Mārtiņa Trautmaņa kontaktiem, Kārlis nonāca respektablajā Francijas klubā “ECSEL Saint-Etienne Loire”. Startējot kluba otrajā komandā, Murjāņu sporta ģimnāzijas absolvens sekmīgi startēja dažādās Francijas kausa sacensībās. Tika gūta uzvara “Les Hauts de Blanzac” velobraucienā un arī vairāki pjedestāli citās sacensībās.

Kluba vadība acīm redzami bija apmierināta ar Kārļa sniegumu. Sezonas izskaņā sportists noslēdza jaunu līgumu ar šo organizāciju. Atšķirība ir viena tāda, ka nu Kārlis kļuvis par pilntiesīgu Sentetjēnas kluba pirmās komandas sportistu un varēs startēt vēl augstāka līmeņa sacensībās.

Mūsu sportists atgriezies mājās un aizvadītajās brīvdienās izcīnīja otro vietu Latvijas čempionātā velokrosā.

Izmantotie resursi:
lrf.lv

     [+] [-]

, 2022-10-24 14:53, pirms gada
Pozitīvi, ka jauniešu trenera spējas palīdzēt sniedzas arī tālāk par sporta skolu. Starpposms no junioru un pieaugušo sportu ir sarežģīts (ja vien neesi supertalants kā Pogačars u.tml.). Šķiet arī Skujiņš pozitīvi ir izteicies par Francijas komandām, kā labu iespēju karjeras izaugsmē. Lai veicas Klismetam.