Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Saramotinam priekšpēdējā posmā 87. vieta

Saramotinam priekšpēdējā posmā 87. vieta
Aleksejs Saramotins
Foto: TDWSport.com

Turcijas prezidenta tūres priekšpēdējais (7. posms) noslēdzies ar itāļa Elijas Viviani uzvaru. Aleksejs Saramotins, finišējot ar tādu pašu laiku kā uzvarētājs, priekšpēdējā – 87. vietā.

Šodien sportisti veica priekšpēdējo septīto posmu, kas bija 114 km garš un noslēdzās Antālijā. Uzvarētājs noskaidrojās lielās grupas finišā, kurā pirmais finiša līniju šķērsoja itālis Elija Viviani, bet vienīgajam Latvijas pārstāvim tāds pats laiks (2:52:24). Viviani, kuram profesionāļos šī ir pirmā sezona, šogad otro reizi uzvarējis kādā no tūru posmiem. Februārī viņam tas izdevās arī ''Vuelta a Cuba'' sacensībās.

Kopvērtējumā līdera godā aizvien cits itālis – Džiovanni Viskonti, kuram ir nepilnas pusminūtes pārsvars pār ASV sportistu Tīdžeju Van Gārderenu. Saramotins noslēdz labāko trīsdesmitnieku, līderim zaudējot deviņarpus minūtes. Turcijas prezidenta tūre noslēgsies rīt ar 166 km garu braucienu no Antālijas līdz Alanijai.

"Presidential Cycling Tour of Turkey"

7. posms (114 km)

VSportists (Valsts)KomandaLaiks
1.Elia Viviani (Ita)Liquigas-Doimo2:52:24
2.Giovanni Visconti (Ita)ISD - Neri-
3.Andréa Grendene (Ita)Lampre-Farnese Vini-
4.Clemens Fankhauser (Aut)Vorarlberg - Corratec-
5.Maciej Bodnar (Pol)Liquigas-Doimo-
6.Feng Han (Chn)Skil - Shimano-
...
87.Aleksejs Saramotins (Latvija)Team HTC-Columbia-

Kopvērtējums

VSportists (Valsts)KomandaLaiks
1.Giovanni Visconti (Ita)ISD – Neri29:00:48
2.Tejay Van Garderen (USA)Team HTC - Columbia+0:00:29
3.David Moncoutié (Fra)Cofidis Le Credit En Ligne+0:00:33
4.Gian-Paolo Cheula (Ita)Footon-Servetto+0:00:54
5.Christiano Salerno (Ita)De Rosa - Stac Plastic+0:01:48
6.Yukihiro Doi (Jpn)Skil – Shimano+0:02:52
...
30.Aleksejs Saramotins (Latvija)Team HTC-Columbia+0:09:29

Izmantotie resursi:
cyclingnews.com


, 2010-04-17 21:12, pirms 14 gadiem
Neredzēju šodienas posmu, bet spriežot pēc visa Aleksejs (kā arī vēl daži komandas biedri, tostarp arī Graipels) krita īsi pirms finiša. Vai kādam ir info cik nopietns bija kritiens? Aleksejs finišēja vienatnē priekšpēdējais, nevis kopā ar grupu. Bet tā kā kritiens bija pēdējā kilometrā, tad visiem tika dots viens un tas pats laiks. Bet vispār ļoti labi Motja pastrādājis šo Turcijas tūri Graipela labā. Bija patīkami redzēt, kā vakar uzreiz pēc finiša Andre sirsnīgi pateicas īpaši Aleksejam.
Ģirts Vēvers
Foto: Māris Vancevičs

5. jūnija ''Vēvers'' kauss sola plašu programmu bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem

Nākamās nedēļas trešdienā, 5. jūnijā, Biķernieku trasē otro gadu pēc kārtas notiks aizraujošais “Vēvers” kauss riteņbraukšanā. Sacensību rīkotāji parūpējušies par plašu programmu, kurā sev piemērotāko distanci atradīs visa vecuma un meistarības braukt gribētāji. Pieteikšanās pilnā sparā rit mājaslapā bulta.lv
Foto: velo.lv

''Toyota'' Rīgas velomaratonā tiks noskaidroti gada pirmie Latvijas čempioni

Svētdien, 2. jūnijā, 11. novembra krastmalā norisināsies gada vērienīgākais velo notikums galvaspilsētā – “Toyota” Rīgas velomaratons. Vērienīgā pasākuma laikā auto vadītājiem jārēķinās ar zināmiem satiksmes ierobežojumiem. Tikmēr sporta kritērija braucienā tiks noskaidroti Latvijas čempioni.
Gusts Lapiņš
Foto: Māris Vancevičs

Lapiņš izcīna piekto vietu “Tartu maratonā”; Vēvers triumfē M50 – 54 grupā

Svētdien ļoti karstos laika apstākļos aizvadītas slavenās Baltijas valstu šosejas riteņbraukšanas sacensības – “Tartu Rataralli”. 126 kilometru garajā distancē absolūtajā ieskaitē labākais no latviešiem bija kuldīdznieks Gusts Lapiņš, kuram piektā vieta. Ģirts Vēvers tikmēr uzvarēja M50 -54 grupā, bet pie godalgām tika arī Zane Kalverša-Ķenģe un Jānis Bruzinskis.