Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Muižnieks arī šogad pārstāvēs ''DTG – MySport'' vienību

Toms Markss
Toms Markss

Muižnieks arī šogad pārstāvēs ''DTG – MySport'' vienību
Oskars Muižnieks Foto: Ģirts Kehris

Latvijas vadošo kalnu riteņbraukšanas (MTB) komandu ''DTG – MySport'' arī 2020. gada sezonā turpinās pārstāvēt pērnās sezonas Latvijas lielāko MTB maratona seriālu uzvarētājs, Latvijas čempions un MTB ranga uzvarētājs Oskars Muižnieks.

2019. gada riteņbraukšanas sezona Oskaram Muižniekam bija veiksmīgākā viņa karjerā. Alūksnē augušais sportists priecēja ar gūto 25. vietu pasaules čempionātā MTB maratonā. Viņš pilnībā dominēja arī Latvijā notiekošajos MTB maratonos, kļūstot gan par ''Latvijas valsts mežu'', gan ''Vivus.lv MTB maratona'' uzvarētāju. Oskars ieguva arī vicečempiona titulu Latvijas čempionātā MTB XCO krosā, kā arī pārliecinoši uzvarēja Latvijas Nacionālajā MTB rangā.

Kļuvis zināms, ka arī 2020. gada sezonā Oskars Muižnieks pārstāvēs Latvijas labāko MTB komandu ''DTG – MySport''. Sportistam plānoti starti kā pašmāju, tā starptautiskā līmeņa sacensībās. Galvenais mērķis būs sekmīgs starts Turcijā gaidāmajā pasaules čempionātā MTB maratonā.

Jau vēstīts, ka ''DTG – MySport” panākusi vienošanos arī ar Latvijas elites šosejas riteņbraucēju Andžu Flaksi, kuram kopā ar Muižnieku būs atvēlēti komandas līderu godi. Komandas pirmais starts Latvijā gaidāms 12. aprīlī, kad Tomē gaidāms tradicionālais ''MySport Tomes MTB maratons''.

Izmantotie resursi:
lrf.lv