Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Vuelta a Espana" posmā Liepiņam 139. vieta

Rolands Eliņš

"Vuelta a Espana" posmā Liepiņam 139. vieta
Emīls Liepiņš.
Foto: Trek - Segafredo komandas arhīvs

Šodien norisinājās velobrauciena "Vuelta a Espana" 14. posms, kurā 139. vietu ieņēma vienīgais Latvijas pārstāvis Emīls Liepiņš, bet uzvaru svinēja beļģis Tims Vellenss.

Beļģijas riteņbraucējs Tims Vellenss šodien izcīnīja savu otro uzvaru "Vuelta a Espana" posmā. Viņš bija viens no sešiem riteņbraucējiem, kuri bija krietni atrāvušies no peletona, un finiša sprintā viņš izrādījās ātrākais. Viņa karjerā ir arī uzvaras divos posmos "Giro d`Italia" velobraucienā.

Kopvērtējuma vadību saglabā slovēņu riteņbraucējs Primožs Rogličs, kurš šodien finišēja desmitajā pozīcijā, ieņemot vietu peletona priekšgalā. No posma uzvarētāja viņš atpalika par gandrīz četrām minūtēm, un kopvērtējumā Rogličam ir 39 sekunžu pārsvars pār tuvāko sekotāju Ričardu Karapasu, kurš šodien ieņēma 16. vietu.

Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš finišēja 139. vietā 148 sportistu konkurencē. No uzvarētāja Liepiņš atpalika par gandrīz 16 minūtēm. Kopvērtējuma ieskaitē viņam 120.vieta.

Kopvērtējums

V.SportistsValstsAtstatums
1.P. RogličsSlovēnija-
2.R. KarapassEkvadora+0:39
3.H. KārtijsLielbritānija+0:47
4.D. MārtinsĪrija+1.42
5.E. MassSpānija+3:23
6.V. PolssNīderlande+6:15
120.E. LiepiņšLatvija+3:01:15

Izmantotie resursi:
https://www.lavuelta.es/en/rankings