Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Titulētais Nibali nākamsezon, visticamāk, pārstāvēs Skujiņa komandu

Titulētais Nibali nākamsezon, visticamāk, pārstāvēs Skujiņa komandu
Krists Neilands (no kreisās) un Vinčenco Nibali "Milano-Sanremo" Foto: gazzetta.it

34 gadus vecais Vinčenco Nibali nākamsezon, visticamāk, pārstāvēs Toma Skujiņa komandu - "Trek-Segafredo". Intervijā ar "CyclingNews" to apstiprināja "Segafredo" īpašnieks Masimo Zaneti.

"Trek-Segafredo" komandai, kuru kopš 2018. gada pārstāv Toms Skujiņš, nākamgad, iespējams, pievienosies visu trīs lielo tūru uzvarētājs Vinčenco Nibali. Komandas titulsponsora "Segafredo" īpašnieks Masimo Zaneti intervijā atzina, ka beidzot komandai ir piesaistījis titulēto itāliešu braucēju. "Noslēdzu līgumu ar Vinčenco Nibali. Ļoti vēlējos to paveikt, un beidzot arī izdarīju," lepojās Zaneti.

Kopā ar 2019. gada "Giro d'Italia" kopvērtējuma otrās vietas ieguvēju uz "Trek-Segafredo" varētu doties arī Nibali brālis Antonio, ilggadējais treneris Paolo Slongo, masieris Mišele Palini un ārsts Emilio Magni. Braucēja pašreizējā komanda "Bahrain Merida" plānoja piedāvāt līgumu uz vienu gadu, bet Zaneti ir pārliecināts, ka Nibali būs konkurētspējīgs vairākas sezonas.

"Esmu pārliecināts, ka viņš (Nibali) augstākajā līmenī sacentīsies vismaz divus gadus. Viņš ir nepiekāpīgs, nopietns un ar milzu gribasspēku. Viņš to pierādīja, atgriežoties labākajā formā pēc 2018. gada "Tour de France", kur guva savainojumu. Čempionos ir atšķirīga domāšana, turklāt Nibali ir aizrautīgs," atzina "Segafredo" īpašnieks.

34 gadus vecais Vinčenco Nibali ir triumfējis "Giro d'Italia" (2013. un 2016. gadā), "Tour de France" (2014.) un "Vuelta a Espana" (2010.). Pieredzējušais braucējs pagājušogad izcīnīja fantastisku uzvaru presitžajā "Milano-Sanremo", kā arī 2015. un 2017. gadā finišēja pirmais "Il Lombardia".

Izmantotie resursi:
cyclingnews.com