Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1404, Did:0, useCase: 3

Labdarības skrējienā "Nike Riga Run" tiek gaidīti 8500 dalībnieki

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Labdarības skrējienā "Nike Riga Run" tiek gaidīti 8500 dalībnieki
"Nike Riga Run"
Publicitātes foto

Rīgas svētku laikā tiks rīkots "Nike Riga Run" - ar mērķi aicināt uz veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī vākt finanšu līdzekļus organizācijas ziedot.lv projektam Mazajām sirsniņām. "Nike Riga Run" ir vienīgais sporta pasākums Latvijā, kur pilnībā visas dalības maksas tiek ziedotas labdarībai, informē pasākuma organizatori.

Pirmajā gadā kopā pulcējās vien nepilni 2000 dalībnieki, bet 2012. gadā – jau 6670, kopā ziedojot vairāk kā 21 000 latu! Ar šo summu jau 22 bērniem varējām palīdzēt spert platu soli pretī veselības atgūšanai, iegūstot līdzekļus ārstēšanās un rehabilitācijas apmaksai. Ar apkārtējo palīdzību šogad tiek cerēts sasniegt vēl vairāk.

Šogad pasākums norisināsies jau ceturto reizi un tiek plānots pulcēt 8500 dalībnieku.

Startēt iespējams 8 disciplīnās:
10 skriešana,
10 km nūjošana/iešana,
10 km rollerslēpošana,
10 km skrituļslidošana,
4x2.5 km skolu stafetes skrējiens (7-9. kl. un 10.-12. kl.),
4x2.5 km stafetes skrējiens,
bērnu skrējiens (2-12 g.v.),
bērnu skrituļslidojums (4-12 g.v.).

Pasākuma sauklis „Palīdzi skrienot!” lieliski raksturo pasākuma ideju – ikviens piedaloties skrējienā un uzturot sevi labā fiziskajā formā var vienlaikus palīdzēt kādam, kam tas ir tik ļoti nepieciešams – bērniem, kam liegts kustību prieks. Viens no galvenajiem mērķiem – redzēt bērnus, kam esam palīdzējuši, dalībnieku rindās!

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv