Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Krievijas regbistiem nozog apavus

Dažiem Krievijas izlases regbistiem, kuri piedalās Nāciju kausā, kas notiek Rumānijā, šodien treniņu bija spiesti aizvadīt zeķēs, jo nezināmi ļaundari viņiem nozaga apavus.

Kā ziņo atbildīgās personas, tad Krievijas regbisti viesnīcas uzgaidāmajā telpā atstāja savus apavus un devās uz treniņu. Pēc atgriešanās no treniņa, viņi konstatēja, ka apavi ir pazuduši. Rumānijas federācija izsaka lielu nožēlu par notikušo, un ir gatavi piegādāt Krievijas izlasei citus apavus, ja viņi izteiks tādu vēlēšanos.

Sakarā ar šo incidentu policija ir ierosinājusi krimināllietu. Jāatzīmē, ka šis Eiropas nāciju kauss ir pazīstams kā "Sešu nāciju kauss". Šis turnīrs ir otrs populārākais Eiropā.

Izmantotie resursi:
www.gazeta.ru
Foto: AP

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 23:51, pirms 17 gadiem
nu i dumi to krievu regbijisti, atstāt viesnīcā uzgaidājamā telpā savus apavus bez uzraudzības... ko citu viņu cerēja sagaidīt, esot Rumānijā?

  +2 [+] [-]

, 2007-11-01 00:22, pirms 17 gadiem
kas par brīnumu

  +2 [+] [-]

, 2007-12-10 10:44, pirms 16 gadiem
Intresanti,kā krievi jutās,ka kaut ko nosper viņiem,peraduši tik paši visu spert