Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija izlase sāk ar zaudējumu Horvātijai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Regbija izlase sāk ar zaudējumu Horvātijai
Foto: rugby.lv

Latvijas regbija izlase piedzīvojusi zaudējumu Eiropas Nāciju kausa izcīņas 2A grupas pirmajā mačā, savā laukumā ar 12:14 piekāpjoties Horvātijai.

Rezultātu ar soda sitiena realizāciju atklāja viesi, bet pirmo puslaiku mūsējiem izdevās noslēgt uz pozitīvas nots, jo piezemējums padevās Jānim Skujam – 5:3. Otrā puslaika sākumā Latvijai vēl viens piezemējums, ko veica Uldis Saulīte, mūsējiem precīzs arī realizācijas sitiens un 12:3 pārsvars rezultātā, taču labā turpinājuma nebija. Punktus atlikušajā laikā guva tikai horvāti, izcīnot uzvaru ar 14:12.

Mūsu grupā Lietuva šodien ar 9:6 pieveica Maltu. Latvijai nākamais mačs 6. novembrī viesos pret Maltu. Latvijas grupā vēl arī Zviedrija, kas pirmajā mačā ar 32:13 pārspēja Horvātiju. Pēc divu apļu grupu turnīra 2012. gadā pirmās vietas ieguvēji pāries uz 1B divīziju, savukārt piektās vietas īpašnieki automātiski atkritīs uz 2B grupu. Savukārt ceturtās vietas ieguvēji aizvadīs izslēgšanas spēles par palikšanu divīzijā ar 2B grupas otro labāko vienību. Latvijas mērķis – vismaz 3. vieta.

Latvijas izlases galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: "Diemžēl mača izskaņā mums nedaudz nesanāca spēle galvenokārt fiziskās kondīcijas dēļ. Ja horvāti sūdzējās par savu funkcionālo gatavību pēc pirmā zaudējuma savā laukumā Zviedrijai, tad mums jāsaka, ka tā bija vēl sliktāka. Jāatzīst, ka mums vēl paveicās, ka sāncenši nerealizēja daudzās soda sitienu iespējas. Galvenokārt mums neizdevās kolektīva spēle. Nesaukšu nevienu vārdā, bet visvairāk iekrita malējie spēlētāji. Mums ir amatieru komanda ar diviem profesionāļiem, tāpēc sākumā vēl spēka pietika, bet beigās vairs nē. Ar abiem leģionāriem Uldi Saulīti un Juriju Baranovu nācās piesegt daudzos caurumus, nevis ļaut viņiem pašiem spēlēt. Tagad jādomā par vēl lielāku sastāva atjaunināšanu. Jaunajiem regbistiem nepieciešama spēļu pieredze, un, malā sēžot, to iegūt nevar. Domāju, ka to vairāk darīsim divās nākamā gada pavasara spēlēs. 6. novembrī izbraukumā pret Maltu viticamāk spēlēsim tādā pašā sastāvā, ja vien kādam nebūs traumas. Pagaidām ir zināms, ka savainojums ir Viktoram Silvonikam, taču tikai nākamajos treniņos zināsim, cik nopietns tas ir."

     [+] [-]

, 2010-10-30 18:54, pirms 14 gadiem
Saulīte ir Uldis

     [+] [-]

, 2010-10-30 20:16, pirms 14 gadiem
Žēl, ka tā... Bijām taču vadībā ar 12:3... Bet nu ko lai dara...

     [+] [-]

, 2010-10-30 20:44, pirms 14 gadiem
laiks likt uz maliņas 6, 7 un 8 nummura rezervistus un laist viņus spēka spēlē. LV neaug maliņas jo visi apsēsti ar masu un spēku. Žēl ka zaudējam - bet nu prognoze man bija tuva.

     [+] [-]

, 2010-10-30 23:27, pirms 14 gadiem
Wingza rakstīja: laiks likt uz maliņas 6, 7 un 8 nummura rezervistus un laist viņus spēka spēlē. LV neaug maliņas jo visi apsēsti ar masu un spēku. Žēl ka zaudējam - bet nu prognoze man bija tuva.
neuztraucies drīz izaugs arī maliņas!

     [+] [-]

, 2010-10-31 18:24, pirms 14 gadiem
Wingza rakstīja: laiks likt uz maliņas 6, 7 un 8 nummura rezervistus un laist viņus spēka spēlē. LV neaug maliņas jo visi apsēsti ar masu un spēku. Žēl ka zaudējam - bet nu prognoze man bija tuva.
Ja horvāti iesistu vēl divus sodus, Tu būtu prognozējis simtprocentīgi precīzi.