Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Ežiem" astotā uzvara

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Ežiem" astotā uzvara
LLU - "Eži"
Foto: Zigismunds Zālmanis

Otrdien Ozolnieku vidusskolas stadionā notika 20. “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa ceturtās kārtas trešā spēle starp LLU un “Eži/LMT” regbistiem. Valsts čempioni “Eži/LMT” pārliecinoši uzvarēja ar 51:0 (34:0), izcīnot astoto uzvaru deviņās spēlēs un ar 40 punktiem nostiprinoties regulārā čempionāta otrajā vietā. Savukārt LLU piedzīvoja piekto neveiksmi septiņās spēlēs, bet ar 10 gūtajiem punktiem saglabāja piekto ailīti turnīra tabulā.

LLU galvenais treneris Arvis Pilenieks: "Ar to sastāvu, kas bija mūsu rīcībā, var teikt, ka nospēlējām normāli. Visi studenti pēc vasaras brīvdienām vēl nav atgriezušies Jelgavā, un būtībā mums pietrūka kādu septiņu vadošo spēlētāju. No otras puses, labi, ka pie vārda vairāk tika rezervisti. Viņiem tā bija laba pieredze. Mača sākumā “Eži” izcīnīja palielu handikapu, bet spēles beigās laukumā jau ritēja līdzīga cīņa, jo arī viņi pie vārda laida otro sastāvu. Mēs kādas trīs reizes bijām piecu metru attālumā no sāncenšu ieskaites laukuma, tomēr tā arī palikām tukšā. Žēl, ka neguvām prestiža punktus."

“Eži/LMT” treneris Juris Straume: "Spēle iznāca normāla. Sākumā laukumā laidām pieredzējušos regbistus, tad rezervistus. Mača pirmajā daļā mums bija izteiktāks pārsvars, bet pašās beigās LLU spēlētāji ilgāku laiku bija tuvu mūsu ieskaites laukumam, taču gūt goda punktus viņiem neizdevās. Mūsu jaunie regbisti izturēja sāncenšu spiedienu un nocīnījās sekmīgi, brīžiem viņiem arī uzsmaidīja veiksme."

“Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa turpinājumā piektdien, 2. septembrī, pulksten 19.00 Juglā “Eži/LMT” spēlēs pret “Livonia/Garkalne”, sestdien, 3. septembrī, pulksten 12.00 Vaidavā Valmieras “Fēnikss” uzņems LLU, bet svētdien, 4. septembrī, pulksten 16.00 “Miesnieki/Ķekava” mērosies spēkiem ar RK “Baldone”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2011-08-31 10:56, pirms 13 gadiem
Varēja jau Eži darīt pretēji, vispirms uzlaist jaunos un beigās piebeigt ar pieredzējušajiem. Bez noguruma fona noteikti būtu studenti pāris reizes jaunajiem Ežiem ienesuši. Savukārt pret pieredzējušajiem tāpat LLU nebija variantu. ... gala iznākumu tas tāpat būtiski nemainītu.

Tad vismaz būtu bijis stipri interesantāk.