Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Atkal aicina "Ežu kausi"

Andrejs Siliņš

Atkal aicina "Ežu kausi"
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Latvijas Mobilā telefona (LMT) regbija klubs “Eži” sadarbībā ar Britu tirdzniecības kameru Latvijā aicina visus interesentus uz starptautisko regbija turnīru “Ežu kausi 2011”. Šis pasākums notiks sestdien, 3. septembrī, Upesciema stadionā.

Sākums pulksten 11.00. Sacensības risināsies U13 un U15 vecuma grupās.

LMT RK “Eži” prezidents Lauris Rasnačs:

"Turnīra “Ežu kausi” pirmsākumi meklējami 1995. gadā, un mums ir patiess prieks pēc divu gadu pārtraukuma atjaunot šī turnīra rīkošanas tradīciju. Šogad sacensībās piedalīsies komandas ne tikai no Latvijas regbija klubiem, bet arī no Šauļiem, Kauņas un Kaļiņingradas. Katrā no vecumā grupām cīnīsies 9 līdz 10 komandas. Varam teikt, ka šis solās būt līdz šim visplašāk pārstāvētais “Ežu kausu” turnīrs. Protams, ceram un gatavojamies arī ar mūsu kluba komandām, lai nodemonstrētu pēc iespējas labāku spēles sniegumu."

Informāciju sagatavoja
Jānis Erenbergs
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs