Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta otrajā posmā regbijā 7 uzvar "Transact Pro"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas čempionāta otrajā posmā regbijā 7 uzvar "Transact Pro"
"Transact Pro" regbisti (sarkanajās formās)
Foto: miesnieki-rugby.lv

Regbija kluba “Miesnieki” komanda “Transact Pro” Siguldā, “Depo” laukumā, uzvarēja Latvijas čempionāta otrajā posmā olimpiskajā sporta veidā regbijā 7. Finālā “Transact Pro” ar 14:5 pieveica pirmā posma uzvarētājus “Kurši/Livonia” regbistus, kas gan saglabā vadību kopvērtējumā.

“Transact Pro” labā šajā spēlē abus piezemējumus izdarīja Gunārs Andersons, bet abus realizācijas sitienus precīzi izpildīja Valters Raņķis.

Spēlē par trešo vietu otrajā posmā RK “Baldone” ar 22:21 uzvarēja “Rīgas Tiltus”, mačā par piekto vietu LLU ar 19:0 uzvarēja “Garkalne/Livonia”, bet par septīto vietu “Miesnieki/Ķekava” ar 7:29 zaudēja Jelgavas “Alnim”. Par otrā posma rezultatīvāko spēlētāju kļuva Arvis Pilenieks (LLU), kurš guva 29 punktus.

Jāatgādina, ka Latvijas čempionātā regbijā 7 uzvarēs tā komanda, kurai pēc trim posmiem būs mazākā posmos iegūtā vietu summa. Pēc diviem posmiem “Kurši/Livonia” vietu summa ir 3, “Transact-Pro” 4, bet pirmā posma finālistiem regbija klubam “Baldone” - 5. Trešais, izšķirīgais posms notiks 25. septembrī Upesciemā.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2010-08-30 16:19, pirms 14 gadiem
U-ā Miesnieki, Ā-u, Ā-u, Ā-u!!!