Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Pasaulē apmaksātākais regbists netiek iekļauts Japānas izlasē

Juris Miņins
Juris Miņins

Pasaulē apmaksātākais regbists netiek iekļauts Japānas izlasē
Ajumu Goromaru (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Japānas regbija valstsvienība ir nosaukusi sastāvu gaidāmajiem vasaras testu mačiem un spēlētāju sarakstā nav atrodams Ajumu Goromaru, kurš 2015. gadā tika atzīts par gada cilvēku Japānā, vārds.

2015. gadas Ajumu Goromaru, tāpat kā visai Japānas izlasei bija ļoti spožs, jo komanda aizvadīja lielisku Pasaules kausu, izcīnot trīs uzvaras, tostarp pārspējot DĀR valstsvienību un, lai arī komanda netika izslēgšanas mačos (pirmo reizi Pasaules kausa vēsturē komandai ar trim uzvarām nepietika, lai tiktu “play-off”), viņi lika runāt par Japānas regbiju pilnīgi citos toņus. Turklāt, pats Goromaru bija ne tikai Japānas izlases līderis, bet arī viens no regulārā turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Lai arī daudzi gaidīja no Ajumu zvaigznes cienīgu spēli arī klubu līmenī, pārejot no Kvīnslendas “Reds” uz Tulonas klubu, kuri atalgoja japāni ar visu laiku lielāko līgumu regbijā – aptuveni 1.4 miljoni britu mārciņu, tas nenotika.

Diemžēl, bet savainojumi un lielā konkurence neļāva Ajumu Goromaru parādīt savu labāko spēli un jau tagad var teikt, ka Tulonas komandai šis nebija veiksmīgs pirkums. Līdzīgi par fulbeka sniegumu domā arī jaunais Japānas izlases galvenais treneris Džeimijs Džozefs, kurš uzskata, ka Goromaru šajā sezonā nav rādījis pietiekoši labu spēli, lai saņemtu uzaicinājumu uz šīsvasaras testu mačiem.

Jāpiebilst, ka Japānas izlase šajā vasarā aizvadīs trīs testu mačus – 10. jūnijā spēlēs pret Rumāniju, bet 17. un 24. jūnijā viņu pretinieki būs Īrijas izlase.

Kā arī…

- Arī Argentīnas izlase ir nosaukusi savu sastāvu gaidāmajiem mačiem pret Gruziju un Angliju. Lai arī tajā iztika bez pārsteigumiem, interesants fakts ir tas, ka visi Argentīnas izlases spēlētāji pārstāv vienu klubu – Super Rugby čempionātā spēlējošo “Jaguares”.

- No vienas puses negaidīts, bet no otras, apstākļu noteikts, sastāvs tika publicēts Austrālijas izlasei, kurai būs jāiztiek bez virknes iepriekšējos gados pārbaudītu spēlētāju, taču viņu vietā nāks astoņi jauni regbisti. Komandas galvenais treneris Maikls Čeika izteicās, ka tā ir jaunā Austrālijas regbija izlases stratēģija – aizvien aktīvāk iespēlēt jaunos spēlētājus. “Valabijiem” šajā vasarā būs jāspēlē pret Fidži, Skotiju un Itāliju.

- Savukārt transfēru sakarā pēdējo dienu skaļākais notikums ir “Stormers” spēlētāja un 2016. gada Olimpiādes bronzas medaļas ieguvēja Huana de Jonga pievienošanās Anglijas Premjerlīgas klubam Koventrī “Wasps”.

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...
Planet Rugby | News, Scores, Results, Features

  -3 [+] [-]

, 2017-05-30 18:14, pirms 7 gadiem
"Ajumu Goromaru, kurš 2015. gadā tika atzīts par gada cilvēku Japānā, vārds."

Kas par nēģeru slangu? ", vārds" da fak vnk

  +3 [+] [-]

, 2017-05-30 18:23, pirms 7 gadiem
BayernM rakstīja: "Ajumu Goromaru, kurš 2015. gadā tika atzīts par gada cilvēku Japānā, vārds."

Kas par nēģeru slangu? ", vārds" da fak vnk
Viss teikums kopā jāizlasa un būs skaidrs