Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" zaudē Lietuvas vicečempioniem

Andrejs Siliņš

"Miesnieki" zaudē Lietuvas vicečempioniem
Foto: www.miesnieki-rugby.lv

Sestdien rezultatīvā spēlē "STATS/Ķekava" Šauļos Lietuvas čempionāta spēlē ar 30:32 zaudēja kaimiņvalsts vicečempioniem ''BaltRex''.

Divus piezemējumus izdarīja Leno Bramanis un Andrejs Aleksandrovs, kurš iesita arī vienu realizāciju un sodu taču spēles izskaņā cenšoties izraut uzvaru pie rezultāta 30-32 vispirms mazliet garām vārtiem aizsita dropgolu, tad divreiz vējš nopūta bumbu pirms sitama soda un lietuviešu tiesnesis atdeva bumbu pretiniekam, bet vēl vienu sodu sitot bumba izlidoja zem pārliktņa.

Pēc uzvarām divās pirmajās spēlēs komanda bija noskaņojusies cīņai Šauļos, taču jau pašā spēles sākumā ''BaltRex'' izdarīja divus piezemējumus pa katru malu nokļūstot vadībā 10-0. Ar Aleksandrova un Bramaņa pirmajiem piezemējumiem izdevās panākt līdzsvaru, taču vadībā izvirzīties tā arī neizdevās. Pēc 10-17 Aleksandrovs iesita sodu, bet līdz puslaika beigām viņš pats izrāvās pa malu un izgāja uz vidu, kur piezemēja bumbu pašam iesitot realizāciju.

Arī otrajā puslaikā turpinājās spraiga cīņa. Nokļūstot zaudētājos 20-32 mūsu komanda paspēja izdarīt vēl divus piezemējumus, kad pēc auta to paveica Jānis Skuja, bet vēlāk no cīņas - vēlreiz Bramanis. Mūsu komanda spieda, taču visi centieni izraut reāli sasniedzamu uzvaru bija nesemīgi.

Nākamo spēli Lietuvas čempionātā STATS/Ķekava aizvadīs tikai 5. septembrī savās mājās pret citu Šauļu komandu 'Salda''.

Lietuvas čempionāts

BALTREX - STATS/ĶEKAVA 32-30 (22-20)
Punktu guvēji STATS/Ķekavai. Piezemējumi: Aleksandrovs (2), Bramanis (2), Skuja.
Realizācija: Aleksandrovs. Sods: Aleksandrovs.
STATS/Ķekava: Skuja, Cīrulis (Ā. Andersons), Dzenis (M. Kreicbergs), Streikišs (R. Ašmanis), Stalidzāns, Augstkalns, Vasiļjevs (Pētersons), Bramanis, Priede, Aleksandrovs, M. Vanags (A. Vanags), Grigorovičs (Jakušs), Silvoniks (Putniņš), G. Andersons, Raņķis.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv