Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Trešo sezonu Lietuvā ''miesnieki'' sāk Pluņģē

Andrejs Siliņš

Trešo sezonu Lietuvā ''miesnieki'' sāk Pluņģē
"STATS/Ķekava"

Ar spēli Pluņģē pret "Perkūnas" savu trešo sezonu Lietuvas čempionātā piektdien sāk RK ''Miesnieki'' komanda "STATS/Ķekava", kas 2007. gadā kaimiņvalsts čempionātā ieņēma ceturto, bet pagājušajā gadā - trešo vietu.

Lietuvas čempionātā jau divas spēles ir notikušas. Vienā no tām ''miesnieku'' piektdienas pretinieki ''Perkūnas'' ar 13-68 Šauļos piedzīvoja sagrāvi no vicečempioniem ''BaltRex'', bet Viļņas ''Geležinis Vilkas'' ar 13-63 zaudēja Šauļu ''Saldai''.

Treneris Uldis Bautris: "Spēle nebūs viegla, jo mēs šogad vēl nopietni neesam spēlējuši. Tas, ka Plunges regbisti ir spējuši gūt 13 punktus viesos pret spēcigo Baltrex ir labs viņu panākums. Visas lietuviešu komandas, pret mums nopietni gatavojas, it īpaš grūti spēlēt ir izbraukumā. Arī uz savējiem tiesnešiem lietuvieši izdara nopietnu spiedienu. Vajadzēs ļoti nopietni pastrādāt."

''Miesnieku'' plānotais sākumsastāvs spēlei pret ''Perkūnas'': Skuja, Eida, Ā. Andersons, M. Kreicbergs, Bramanis, Struža, Augstkalns, Rupainis, K. Andersons, Priede, Zaporožecs, Jakušs, Raņķis, G. Andersons, Aleksandrovs.

Pēc pagājušajā nedēļā Latvijas izlases spēlēs gūtajām traumām uz Pluņģi nedosies Sokolovs, A. Andersons un Cīrulis. Vairāki regbisti - Silvoniks, Pētersons, Ābele, Groza atrodas ārzemēs, savukārt Stalidzānam ir eksāmens.

Rezervē no uzbrucējiem Dzenis, Streikišs, R. Ašmanis, G. Kreicbergs, Spurdziņš, Vasiļjevs, A. Ašmanis, no aizsargiem Upenieks, Grigorovičs, A. Vanags, Zeltiņš.

Latvijas čempionātā ''miesnieki'' šogad nepiedalīsies, tādēļ Lietuvas čempionāts, kurā vidējais līmenis ir daudz augstāks, būs vienīgās sacensības galvenajai komandai visā sezonas garumā. Vēl svarīga būs piedalīšanās Latvijas kausa izcīņā un Baltijas kausa turnīrā vasaras vidū. Kluba otrais sastāvs spēlēs RAA čempionātā.

Lietuvas čempionāts šogad ir nedaudz saīsināts šīs valsts izlases interesēs un ar lielu pauzi vasarā. Ja komanda iekļūs pirmajā četriniekā, kas arī ir mērķis, tad tai būs jāaizvada tikai deviņas, bet grūtas spēles. Pamatturnīrs notiks vienā aplī.

Četras labākās komandas oktobrī aizvadīs vēl pa vienai savstarpējais spēlei katra ar katru, lai noteiktu medaļu sadalījumu. Zemākas vietas ieņēmušās koandas veidos citu grupu un arī aizvadīs vēl spēles galīgai vietu noskaidrošanai.

''Miesnieku'' spēles vienīgajā aplī

1. maijā viesos ar Pluņģes ''Perkūnas''
9. maijā mājās ar Viļņas ''Geležinis Vilkas''
30. maijā viesos ar Šauļu ''Balt Rex''
5. septembrī mājās ar Šauļu ''Salda''
12. septembrī viesos ar Kauņas ''Ažuolas''
19. septembrī mājās ar Šauļu ''Vairas''

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv



     [+] [-]

, 2009-04-30 17:45, pirms 15 gadiem
zheel. manupraat viens no skataamaakajiem sporta veidiem paliek pilniigi bez jebkaadas ieveeriibas

     [+] [-]

, 2009-05-06 21:12, pirms 15 gadiem
Komentaari ar daudz gana
Kaapeec Stats nebuus Latvijas Čempī???