Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Miesniekiem" otrais zaudējums trīs mačos Lietuvā

"Miesniekiem" otrais zaudējums trīs mačos Lietuvā
STATS/Sigulda
Foto: miesnieki-rugby.lv

Sestdien Šauļos "Stats/Sigulda" regbisti, lielāko spēles daļu esot mazākumā, ar 5:32 Lietuvas čempionāta spēlē zaudēja Baltijas valstu spēcīgākajai regbija klubu komandai "Vairas-Jupoja".

Spēles sākumā mājinieki realizēja soda sitienu, taču tad sākās nepatikšanas. Vispirms par runāšanu sarkano kartīti dabūja Valters Raņķis, bet drīz pēc tam dzelteno un piespiedu atpūtu uz 10 minūtēm - Jānis Skuja. Bez diviem līderiem komanda mazākumu izturēja un 28. minūtē Cīrulis pat izdarīja piezemējumu, kas ļāva izvirzīties vadībā. Tā arī beidzās pirmais puslaiks.

Otrā puslaika sākumā Vairas-Jupoja izvirzījās vadībā. Tomēr piezemējumi bija strīdīgi, jo pirmajā bumba, visdrīzāk, bija autā, bet pirms otrā - tika izdarīta piespēle uz priekšu. Savukārt spēles beigās kļūdījās Aldis Augstkalns, bet vēl vienu piezemējumu laukuma saimnieki izdarīja jau pieliktajā laikā.

Vairas-Jupoja šī bija ceturtā uzvara četrās spēlēs, bet miesnieki cieta otro zaudējumu trīs spēlēs.

Nākamo spēli Lietuvas čempionātā pret Lietuvas vicečempioni Šauļu BaltRex STATS/Sigulda aizvadīs Siguldā - pirmo reizi. Taču vēl nav zināms par spēles laiku. Arī Lietuvā 19. jūnijs ir darba sestdiena. Varētu spēles sākums būt vēlāk - plkst. 16 nekā plānots ieprtiekš (plkst. 14), bet varētu spēle notikt arī svētdien, pret ko gan iebilst BaltRex treneris.

Lietuvas čempionāts regbijā

Vairas-Jupoja - STATS/Sigulda 32-5 (3-5)
Punkti STATS/Sigulda. Piezemējums: Cīrulis.
STATS/Sigulda: Skuja, Cīrulis (Ā. Andersons), M. Kreicbergs (Dzenis), Robežnieks, Zemītis (Streikišs), Eglis (Pētersons), Rupainis, Bramanis (Petrovs), Šimanskis, Priede, Augstkalns, Jakušs, Silvoniks, Roštoks (A. Andersons), Raņķis.

Izmantotie resursi:
miesnieki-rugby.lv




Foto: RK "Livonia".
3

"Baltic XL/Livonia" izcīna otro pārliecinošo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Sestdien Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā15 RK “Livonia” pirmā komanda “Baltic XL/Livonia” ar pārliecinošu rezultātu 72:5 pārspēja Valmieras “Fēnikss”, tiekot pie otrā panākuma un sarūpējot valmieriešiem otro zaudējumu
RK "Livonia" (tumšos tērpos) pret RK "Eži". Foto: RK "Livonia".
1

"Livonia" otrā komanda pārliecinoši pārspēj "Ežus" un izcīna pirmo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” ļoti pārliecinoši ar 79:17 pārspēja nepilnā sastāvā spēlējošos “Ežus”, tiekot pie pirmās uzvaras šajā sezonā un saglabājot cerības uz bronzu.
Foto: RK "Livonia" (balti melnie) pret RKĢ. Foto: Juris Bērziņš-Soms.

"Livonia" un Eleja sekmīgākie Latvijas jaunatnes čempionāta 3. posmā regbijā

Pagājušajā sestdienā, 25. maijā, "Mapri būve" Latvijas jaunatnes čempionāta trešajā posmā regbijā jaunākajās jauniešu grupās, kas norisinājās Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā, sekmīgāko posmu šajā gadā aizvadīja RK “Livonia”, kas bija trijniekā visās trijās grupās – uzvara un divas otrās vietas. Arī Eleja visās grupās ieguva godalgotas vietas – uzvara un divas trešās vietas.