Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija izlase aizvadījusi pirmo treniņu 2013. gadā

Jānis Celmiņš

Regbija izlase aizvadījusi pirmo treniņu 2013. gadā
Sergejs Lisko

Svētdien, 27. janvārī, “Skonto” arēnā pirmo treniņu 2013. gadā aizvadīja Latvijas izlases regbisti. Uz to no Maskavas bija ieradies arī mūsu valstsvienības galvenais treneris Sergejs Lisko.

Nodarbība sastāvēja no teorētiskās daļas un praktiskā treniņa. Pēc tās Lisko labprāt dalījās ar saviem pirmajiem iespaidiem par Latvijas valstsvienības gatavību pavasara divām atbildīgajām izbraukuma spēlēm Eiropas Nāciju kausā pret Andoru (30. martā) un pret Izraēlu (6. aprīlī).

Latvijas izlases galvenais treneris Sergejs Lisko: "Priecājos atkal ierasties Rīgā. Tāpat priecājos atkal tikties ar spēlētājiem, kuri, neraugoties uz lielo pārtraukumu un daudzajiem svētkiem, parādīja labu fizisko kondīciju. Priecēja arī regbistu attieksme pret treniņa procesu. Zināmas problēmas rada tas, ka neesmu visu laiku kopā ar komandu un vairāk darbojos kā Latvijas valstsvienības konsultants. Tomēr, neraugoties uz visu to, mūsu mērķis Eiropas Nāciju kausā paliek nemainīgs. Un es pielikšu visas pūles, lai divās pavasara spēlēs mēs izcīnītu tikai uzvaras. Tiesa, šis mērķis nebūs viegli sasniedzams. Izraēla vairs nav tā komanda, kas pirms pāris gadiem. Šajā valstī ir mainījusies attieksme pret regbiju, izlasē iesaistīti jauni spēlētāji. Arī Andora ir ļoti nopietns sāncensis. Ja atgriežamies pie izlases pirmajām divām spēlēm pagājušā gada rudenī, tad mums ir ļoti nesliktā spēle pret Dāniju un zaudējums izbraukumā Serbijai. Pēc zaudējuma serbiem novērsām tās nepilnības, kas bija redzamas kā uz delnas un pret dāņiem jau spēlējām daudz labāk. Tagad ir svarīgi turpināt šo augšupejošo līkni. Cenšamies strādāt pie savām vājajām vietām, lai trūkumus pilnībā novērstu. Nesnauž arī Latvijas Regbija federācija, kas dara ļoti daudz, lai optimizētu treniņu procesu. Es arī pielikšu maksimāli daudz enerģijas, lai situācija turnīra tabulā mainītos mums par labu, bet, diemžēl jāatceras, ka ne vienmēr izdodas situāciju mainīt tā, kā mums to gribētos. Cerēsim uz visu to labāko."

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs

     [+] [-]

, 2013-02-13 17:51, pirms 12 gadiem
jeedziigs mikelis izklausaas