Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Austrālija uzņems visus atlikušos Regbija čempionāta mačus

Juris Miņins
Juris Miņins

Austrālija uzņems visus atlikušos Regbija čempionāta mačus
Austrālijas regbija izlase, Foto:AFP/Scanpix

Šodien ir paziņots, ka ir panākta vienošanās par to, lai 2021. gada Regbija čempionāts, kura norise bija apdraudēta Covid-19 ierobežojumu dēļ, tiktu izspēlēts Austrālijā, Kvīnslendas štatā.

Iepriekš jau ziņojām, ka, nestabilās epidemioloģiskās situācijas dēļ, ir apdraudēta Regbija čempionāta norise. Jaunzēlandes regbija savienība vienpersoniski bija izlēmusi, ka tās komanda nedosies uz 28. augustā paredzēto spēli pret Austrāliju, kurai bija jānotiek Pērtā, kā arī tā atteicās rīkot abus turnīra mačus pret Dienvidāfrikas Republikas komandu.

Sākotnēji izskanēja pieļāvums, ka atlikušās cīņas varētu notikt Eiropā un arī DĀR izteica gatavību uzņemt Regbija čempionātu, taču beigu beigās ir nolemts, ka planētas dienvidu puslodes labākās regbija komandas visus atlikušos mačus izspēlēs Austrālijā, Kvīnslendas štatā, kura lielākā pilsēta ir Brisbena.

Tiesa, jāpiebilst, ka Austrālijas un Jaunzēlandes cīņa, kurai bija jānotiek šajā nedēļas nogalē, kā ieplānots, norisināsies Pērtā, kas ir Rietumaustrālijas štats, taču mača datums vēl nav zināms.

Jāatgādina, ka līdz šim Regbija čempionātā ir izspēlētas trīs cīņas – DĀR divreiz ir pieveikusi Argentīnas izlasi, bet Jaunzēlande tika galā ar Austrāliju, kas bija viņu otrā uzvara trijos 2021. gadā paredzētajos mačos, kas savukārt nozīmē, ka "All Blacks" izcīnīja arī prestižo Bledislo kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/