Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" dodas uz turnīru Maskavā

"Miesnieki" dodas uz turnīru Maskavā
Foto:Romāns Kokšarovs, SA

Piektdien uz Maskavu lido ''Miesnieku'' septiņnieks, lai piedalītos pirmajā ''European 7's Champions Trophy'' turnīrā. Tajā piedalās vienīgi katras valsts čempioni regbijā-7.

Sestdien norisināsies spēles grupās. Mūsu klubs, kas sacensībās startēs kā ''STATS/ASK'' (Ķekava, Rīgas rajons) iekļauts B grupā kopā ar ''VVA-Podmoskovje'' (Krievija), spēles sākums 11 pēc Latvijas laika, ''Obolon University'' (Ukraina), plkst. 14.20 un ''Hermance Region RC'' (Šveice), plkst. 15.40.

A grupā spēlēs ''Bournemouth AFC'' (Anglija), ''Dinamo Bucarest'' (Rumānija), ''Nada Split'' (Horvātija), ''NSA Sofia'' (Bulgārija). C grupā - ''Usefs Blumarine'' (Moldova), ''SC 1880 Frankfurt'' (Vācija), ''RC Leuven'' (Beļģija), ''Celik'' (Bosnija). D grupā - ''Vrac Valladolid Club'' (Spānija), ''Vairas'' (Lietuva), ''RC Pobednik'' (Serbija), ''Yug-Krasnodar'' (Krievija).

Spēles notiek ''Moskvič'' stadionā Volgogradas prospektā Maskavas ziemeļos. Par spēļu rezultātiem katras dienas beigās būs atrodama informācija kluba mājas lapā internetā: miesnieki-rugby.lv

Divas labākās komandas no katras grupas svētdien turpinās cīņu par kausu un šķīvi, arī pārējām sacensības turpināsies par biķeri un dēli.

Šāds turnīrs notika arī divus iepriekšējos gadus, taču nebija tik augstu novērtēts no FIRA - A.E.R. 2006. gadā ''miesnieki'' spēlē par 5. vietu pieveica franču armijas komandu, 2007. gadā - sesto, kad tika piedzīvots zaudējums ''Vairas'', taču pirms tam uzvarēti poļi, moldāvi un ukraiņi. Šogad turnīram ir ļoti augsts statuss, arī komandu daudz vairāk un tās ir spēcīgākas.

STATS/ASK (Ķekava, Rīgas rajons) turnīrā Maskavā:

Aldis Augstkalns, Viktors Silvoniks, Jānis Priede, Arvis Pilenieks, Kaspars Jēkabsons, Andrejs Aleksandrovs, Didzis Stalidzāns, Valters Raņķis, Leno Bramanis un Kristaps Jakušs.

Informāciju sagatavoja:
Uldis Bautris

     [+] [-]

, 2008-08-28 23:28, pirms 16 gadiem
Kapēc nav pieminēts talantīgais Streikišs?
Bez viņa Maskavu iekarot diezin vai izdosies!

     [+] [-]

, 2008-09-13 12:19, pirms 16 gadiem
Domaaju ka V.Rankis....nespeelees....

     [+] [-]

, 2008-09-29 18:08, pirms 16 gadiem
pa sport planeta rādīs?