Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Regbija 7 čempionātā tiks aizvadīs pēdējais posms

Jānis Pārums

Regbija 7 čempionātā tiks aizvadīs pēdējais posms
“Transact Pro” regbisti

Sestdien, 24. septembrī, Siguldā, “Depo” laukumā pulksten 11.00 sāksies “Autowelt” Latvijas regbija 7 čempionāta trešais (pēdējais) posms, kura atbalstītājs būs pasaulslavenais īru alus “Guinness”, kura baudīšanas tradīcijas ir cieši saistītas ar regbiju visā pasaulē.

Pēc pirmajiem diviem posmiem līderi Latvijas čempionātā ir Regbija kluba “Miesnieki” komanda “Transact Pro 1”, kurai ir divi punkti (Latvijas meistarsacīkstēs uzvarēs komanda, kas pēc trim posmiem sakrās mazāko punktu skaitu attiecīgi pēc ieņemtajām vietām). Ar pieciem punktiem līderiem seko viņu sīvākie konkurenti “Kurši/Livonia” un “Kalve”, bet astoņi punkti ir “Transact Pro 2” vienībai. Tādējādi, ir maz ticams, ka kāds no sāncenšiem varētu apdraudēt “Transact Pro 1” pārliecinošo ceļu uz čempionu lauriem, tomēr tīri teorētiski tāda iespēja pastāv.

Paredzams, ka trešā posma sacensībās Siguldā piedalīsies 12 komandas: “Transact Pro 1”, “Transact Pro 2”, “Miesnieki/Ķekava” Juniors, “Eži/LMT”, “Eži/LMT 2”, “Kurši/Livonia”, “LLU/Telms”, “Rīgas tilti”, “Kalve”, Valmieras “Fēnikss”, “Autowelt/Livonia”, “Piekūni/Imanta” un „Miesnieki Juniors”. Sacensības norisināsies Siguldas “Depo” laukumā no pulksten 11.00 līdz 18.00.

Neraugoties uz aizraujošajām Pasaules kausa izcīņas sacensībām regbijā, kas šobrīd risinās Jaunzēlandē, visi regbija cienītāji un interesenti, bet jo īpaši Siguldas iedzīvotāji, ir laipni aicināti uz šīm sacensībām, kurās ieeja būs par brīvu.

Komandu kopvērtējums pēc pirmajiem diviem posmiem

VIetaKomandaPunkti
1.“Transact Pro 1”2
2.“Kurši/Livonia”5
3.“Kalve”5
4.“Transact Pro 2”8
5.“Autowelt/Livonia”11
6.“LLU/Telms”11
7.RK RT16
8.Valmieras “Fēnikss”16
9.“Eži/LMT”16
10.“Piekūni/Imanta”20

Rezultatīvākie spēlētāji

Regbists (Komanda)Puntki
Valters Raņķis (“Transact Pro 1”)71 punkts
Matīss Zalcmanis (RK RT)65
Kaspars Jakušs (“Transact Pro 1”)47

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs, Latvijas Regbija federācijas preses sekretārs