Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Kalves" regbisti uzvar "Ežus/LMT"

Jānis Celmiņš

"Kalves" regbisti uzvar "Ežus/LMT"
Foto: Zigismunds Zālmanis, "Nikon"

Ceturtdien, 20. septembrī, Juglas stadionā notika “Livland” Latvijas meistarsacīkšu otrā apļa spēle starp “Kalves” un “Eži/LMT” komandām. Pārāki ar 27:12 (19:9) bija “Kalves” regbisti.

“Kalvei” tā bija pirmā uzvara otrā apļa divās spēlēs, savukārt “Ežiem” otrajā aplī tas bija otrais zaudējums.

“Kalve” galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: “Eži”, neraugoties uz problēmām sastāvā, demonstrēja labu sniegumu. Spēle bija interesanta un tas otrajā posmā ir galvenais. Cīņā piedalās četras līdzīgas komandas. Ja mēs čempionātu sāktu agrāk, būtu vēl labāk. Jāuzsver, ka šī spēle ļoti patika mūsu līdzjutējiem. Tas arī ir galvenais, kāpēc spēlējām.

“Eži/LMT” treneris Juris Straume: Neraugoties uz problēmām ar sastāvu, nospēlējām normāli. Sāncenši izmantoja mūsu kļūdas, bet mēs viņu kļūdas pilnībā izmantot nespējām. Spēle sanāca interesanta. Diemžēl mūsu traumēto pulks nedaudz pieauga. Gribu uzteikt šī mača tiesnesi Armandu Višņevski, kurš darbojās ļoti objektīvi un profesionāli.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs