Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Itālijai viegla uzvara pār Krieviju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Itālijai viegla uzvara pār Krieviju
Itālija šodien bija lielāka un stiprāka
Foto: AFP/Scanpix

Jaunzēlandē notiekošajā Pasaules kausā (PK) regbijā pirmo uzvaru C apakšgrupā guvuši Itālijas sportisti, salīdzinoši viegli tiekot galā ar Krieviju – 53:17.

Itālija bija tik ļoti pārliecināta par savu uzvaru, ka šo maču aizvadīja ar vairākiem rezervistiem. Itālija pirmo puslaiku uzvarēja ar 38:7, veicot sešus piezemējumus. Krievi vienīgo piezemējumu guva laikā, kad pretinieks bija 14 vīru sastāvā pēc Fabio Ongaro noraidījuma. Krievijai pirmo piezemējumu PK vēsturē guva Aleksandrs Šakirovs.

Arī otrajā puslaikā Krievija nebija argumentu, tādējādi Itālija izcīnīja komfortablu uzvaru ar 53:17. Itālijai tā ir pārliecinošākā uzvara PK turnīros, 53 punkti ir jauns Itālijas vienā spēlē gūto punktu rekords.

C apakšgrupā Īrijai 8 punkti, Austrālijai un Itālija pa 5, ASV kontā 4 punkti, bet krieviem divos mačos 1 punkts.

Izmantotie resursi:
Official RWC 2011 Site - Home

     [+] [-]

, 2011-09-20 12:49, pirms 13 gadiem
Vismaz highlight'u noskatījies pirms rakstīt rakstu, nav pareizi ne par rezervistiem ne par pirmo vēstures piezemējumu. Itālija i bija uzdevums uztaisīt rezultātu 1.puslaikā, jo rezervisti vieņiem ir ļoti vāji ko varēja redzēt spēlē pret Austrāliju, kad 10 min ielaida 4 piezemējumus. Tāpēc bija spiediens sākumā, un vēl dažas krievu rupjas kļūdas izveidoja solīdu pārsvaru. Pēc tam jau bija līdzīga cīņa ar nelielu pārsvaru itāļiem, kas izpaudās dažu cīnu uzvarēšanā pāris autu nocelšanu.

     [+] [-]

, 2011-09-20 13:02, pirms 13 gadiem
Tieši tā. Krievijai vispār nav regbista ar uzvārdu Širokovs! Ar hokeju nebūsi kaut ko sajaucis?

  +1 [+] [-]

, 2011-09-20 13:22, pirms 13 gadiem
Bilde laba. Dāvids pret Goliātu.