Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sestdien izšķirošā cīņa par Latvijas čempiontitulu regbijā 7

Jānis Pārums

Šo sestdien, 25. septembrī plkst. 11:00, Upesciema stadionā, notiks finālkārta Latvijas čempionātā regbijā 7. Divās iepriekšējās kārtās katru reizi bijis savs uzvarētājs - vispirms par pārsteigumu visiem pirmajā posmā triumfēja Kurši/Livonia, bet Siguldā labākie bija Transact-Pro jeb vienkārši "Miesnieki".

Kopvērtējumā, kur pēc trim posmiem augstāko vietu ieņems komanda ar mazāko vietu summu, joprojām vadībā ir Kurši/Livonia (1+2=3), kam seko Transact-Pro (3+1=4) un RK Baldone (2+3=5).

Pirms sezonas Transact-Pro bija neapšaubāmi favorīti cīņā par uzvaru, jo "Miesnieku" pieredze un meistarība viņu parakumu jau daudzkārt apliecinājusi, tomēr Kurši/Livonia komandas vadības uzņēmība pieaicinot savā komandā papildspēkus, kas ikdienā klasisko regbiju spēlē citur, radījusi pamatīgu intrigu čempionātā.

"Ne visi klubi var izveidot tik spēcīgu komandu, lai uzvarētu "Miesniekus", tāpēc mēs esam apvienojušies, lai to izdarītu. Arī kopvērtējumā, ne tikai vienā turnīrā," teica Kurši/Livonia, komandas kapteinis Ainars Bērziņš, pēc tam kad viņa komanda izcīnīja otro vietu Sigulda.

Čempionāta pēdējo kārtu organizatori sola kā lieliskus sporta svētkus, gan regbija faniem, gan tiem, kuri šo spēli iespējams redzēs pirmo reizi. Regbijā 7, kā jau liecina nosaukums, katrā komandā uz laukuma ir tikai septiņi cilvēki un tas spēli padara daudz ātrāku un dinamiskāku. Turklāt viena spēle sastāv no diviem septiņu minūšu puslaikiem, kuru laikā jāpaspēj pieradīt savs pārākums laukumā.

25. septembri skatītāji tiek aicināti ar visam ģimenēm, jo papildus sportam visas dienas garumā darbosies bezmaksas piepūšamās atrakcijas bērniem un kafejnīca ar dažādiem dzērienu gatavošanas meistardarbiem. Ja saulei uz bridi priekšā būs mākoņi lielajā telti vietas pietiks visiem, bet pasākuma vadītājs rūpēsies, lai klātesošie zinātu visu par notikumiem laukumā un ap to.

     [+] [-]

, 2010-09-20 18:18, pirms 14 gadiem
Es esmu par "Miesniekiem"! Lai dzīvo "Transact Pro" un Uldis Bautris!

     [+] [-]

, 2010-09-20 18:48, pirms 14 gadiem
Johny Bull rakstīja: Es esmu par "Miesniekiem"! Lai dzīvo "Transact Pro" un Uldis Bautris!
a es par Baldoni

     [+] [-]

, 2010-09-22 16:22, pirms 14 gadiem
"Kurši/Livonia" būs čempioni un noliks pie vietas miesniekus!!!