Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Eži/EK sistēmas" pārliecinoši uzvar "Miesnieku" otro komandu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Eži/EK sistēmas" pārliecinoši uzvar "Miesnieku" otro komandu
"Eži" - "Miesnieki 2"
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Latvijas kausa izcīņas priekšsacīkšu B grupas pirmajā spēlē LMT RK “Eži/EK sistēmas” Anniņmuižas regbija laukumā pārliecinoši ar 91:6 (53:3) pieveica “Miesnieki 2” regbistus.

“Ežiem” šajā spēlē bija izteikts pārsvars. Viņi spēlēja atraisīti, dinamiski un rezultatīvi. Savukārt “Miesnieki 2” tikai retu reizi spēja pārcelt spēli sāncenšu laukuma pusē, sešus punktus gūstot pēc diviem precīziem Pētera Lamaka soda sitieniem. “Eži/EK sistēmas” komandas labā punktus guva Kristaps Bērziņš (31), Zigurds Felss (10), Kārlis Buševics (10), Gunārs Grīnvalds (10), Aigars Muzikants (10), Mareks Larionovs (10), Ingus Aivars (5), Mareks Dravnieks (5).

LMT RK “Eži/EK sistēmas” treneris Juris Straume:
Šosezon tā bija mūsu pirmā spēle. Mani apmierināja komandas darbība ar bumbu. Jāsaka gan, ka pretinieki bija pazaļi. Mums vairāk iznāca spēlēt uzbrukumā, tāpēc grūti novērtēt vienības darbību aizsardzībā. Paldies sāncenšiem par spēli.

“Miesnieki 2” galvenais treneris Normunds Struža:
Apsveicu savus puišus, kas tikai šoziem sāka trenēties regbijā, ar debiju šajā sporta veidā. Tādi mūsu komandā bija septiņi spēlētāji. Mums trūka pieredzējuša saspēles vadītāja, tiesa, tas diez vai palīdzētu uzvarēt. Tiem, kas pirmoreiz spēlēja regbiju, tagad bija acīmredzams, cik daudz jātrenējas, lai varētu cīnīties līdzīgi ar vienu no Latvijas labākajām komandām. Kā pozitīvu ieguvumu mūsu klubam, varu atzīmēt to, ka divās dienās varējām laist laukumā divus sastāvus.

Latvijas kausa izcīņas spēles turpināsies pēc valstsvienības spēlēm Eiropas Nāciju kausā pret Lietuvu un Zviedriju. Svētdien, 6. maijā, pulksten 14.00, Jelgavā, “Daugavas” stadionā LLU uzņems Valmieras “Fēniksu”.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Erenbergs,
Latvijas Regbija federācijas
preses sekretārs