Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

LMT/"Ežiem" svarīga uzvara pār TFS "Bulduri"

Agris Suveizda

LMT/''Eži'' piektdien, 18. septembrī izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru 28:10 Latvijas regbija čempionāta spēlē pār ''TFS Bulduri'', saviem pretiniekiem faktiski liedzot cerības uz otro vietu pamatturnīrā, informē Latvijas Regbija federācija.

Tagad ''Eži'' izvirzījušies otrajā vietā aiz ''Miesnieki/Ķekava'' komandas un noskaņoti izmantot iespēju pašu spēkiem ieņemt otro vietu, kas ļautu cīnīties par zelta medaļām. ''Mēs vēlamies pret ''Miesniekiem'' spēlēt finālā un varam vēl pacīnīties par vietu tajā,'' sacīja ''Ežu'' galvenais treneris Juris Straume. ''Aizsardzībā spēlējām labi, taču otrā puslaika beigās netikām ārā no savas zonas.''

Pēc 23 no 30 pamatturnīra spēlēm ''Miesnieki/Ķekava'' ir 44 punkti (10 spēlēs), LMT/''Eži'' 24 (8), ''TFS Bulduri'' 22 (9), ''Garkalne/Livonia'' 19 (6), RK ''Fēnikss'' 9 (7) un ''Jūrmala''/LLU 0 (6).

''TFS Bulduri'' vēl palikusi spēle ar RK ''Fēnikss'', bet ''Ežiem'' ar ''Jūrmalu'' un ''Livonia''.

Nākamā sacensība Latvijas čempionātā paredzēta sestdien, 19. septembrī Upesciemā, kad plkst. 18 spēli sāks ''Garkalne/Livonia'' un RK ''Fēnikss''.

Latvijas čempionātā sešas komandas sacenšas divos apļos. Pirmo divu vietu īpašnieces, no kurām viena būs ''Miesnieki/Ķekava'', pēc 10 spēlēm 10. oktobrī tiksies spēlē par zelta medaļām, bet trešās un ceturtās vietas īpašnieces – par bronzas medaļām.

Latvijas čempionāta 23. spēle
Piektdiena, 18. septembris, Jugla, plkst. 18.30
TFS Bulduri - LMT/Eži 10:28 (5:14)
TFS Bulduri. Piezemējumi: Matīss Zalcmanis, Sandris Jauntēvs
LMT/Eži. Piezemējumi: Oskars Daugavvanags, Ruslans Kotļevs, Ingus Aivars (2). Realizācija: Mārtiņš Bokišs (4)
Dzeltenā kartīte: Edgars Lakstīgala (LMT/Eži)
Tiesnesis: Renārs Reiniks

Informāciju sagatavoja:
Valters Nikans,
LRF preses sekretārs